Anyukák! Szerintetek az szívtelenség, hogy nem altatgatom a kisfiamat? Egyszerüen soha nem igényelte. Volt, hogy elarartam ringatni, de orditott. Leraktam hasra, mert csak ugy alszik és 2percre már aludt. Ez akkor van pl este altatás.
Mindkét gyermekemmel szerencsém volt és van is. A nagy most lesz 4 éves, a kezdetektől úgy szoktattam, hogy ha alvás van, akkor leteszem, megpuszilom és kijövök. A kicsi most lesz 7 hónapos, vele ugyanígy csinálom a kezdetektől, és nála is bevált. A nagy a mai napig szó nélkül elalszik napközben és este is, persze mese után.
Szerintem egyáltalán nem szívtelenség. Örülj neki! :D
Dehogy az! Mindkét babám így alszik el, és mindeki rácsodálkozik, meg mondják, hogy milyen ügyes vagyok, hogy így szoktattam. Na ez nem igaz! Nem vagyok ügyes, csak figyeltem a babáim jelzéseit. Az első babát még igyekeztünk ringatni, altatgatni, mert biztos úgy kell. Kézzel lábbal hadakozott, hogy tegyük már le, és söprés kifelé a szobából! ;) nagy nehezen megértettük mit akar, és onnantól béke honolt! Második babánknál már tudtuk, hogy mi a teendő. Ők ilyen típusok, és ez könnyűvé teszi az altatást.
Nem vagy szívteken, csak nem erőlteted magad a babádra! Ez jó! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!