Ti hogyan altatjátok el a babátokat?
4 hónapos a kisfiam, minden altatás egy rémálom. Ha ásítozás után kezdem altatni, az korai, fél, egy órát tart. Ha megvárom, amíg kifárad, akkor annyira ordít, hogy azért nem alszik el.
Nem jó neki ringatva, nem jó az ölemben, nem jó egyedül a kiságyban, nem jó simogatva, nem jó énekelve, nem jó paskolgatva.
Segítsetek!
Lehet, hogy az a gond, hogy kaja után inkább aludnia kéne és mikor kialudta magát jöhet a játék.Aztán ha kezd álmosodni megszoptatod, mert addigra éhes lesz és be is ájul:) Valami ilyesmi.Szóval nálatok ez így eléggé fordítva van.Kaja nélkül nehezen alszik el biztos.A babák még általában könnyebben elalszanak ha tele a pocak.
Az én kislányom tápszeres és én így csinálom.Előbb játék, kifárad aztán eszik és alszik is.Na van amikor nyüglődik feszeng a kiságyban.Nem mindig sima ügy, ilyenkor ringatom az ölemben, cumi szájba és általában elalszik.
Igen, tudom, hogy sokan cicin/tápszeren altatnak...
Nálunk az evés-játék-alvás napirend vált be, ill. nekem ez nagyon szimpatikus.
Nem éhes a kisfiam a játék után, feleslegesnek tartom, hogy akkor megint megetessem csak azért, hogy elaludjon.
De lehet, nincs más megoldás?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!