Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Szabad-e 1 év körüli gyereket...

Szabad-e 1 év körüli gyereket 40 percig sírni hagyni?

Figyelt kérdés

Egy válaszadó írta ezt.

Én este alig bírtam elaludni,úgy felhúztam magam rajta.

2009. júl. 22. 18:28
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
0%
hát amikor fáj az igazság ugye:-)
2009. júl. 22. 20:46
 12/18 A kérdező kommentje:
Nem tudom hogy kell belinkelni.
2009. júl. 22. 20:48
 13/18 anonim ***** válasza:
66%
4. vagyok. Miért lett lepontozva a válaszom?
2009. júl. 22. 21:19
 14/18 anonim ***** válasza:
66%
Mi volt a kérdés (legalább nagyjából) ahol ezt olvastad?
2009. júl. 22. 21:31
 15/18 A kérdező kommentje:

Még nem késő? Ugye? 13hós a lányom és úgy érzem nagyon elrontottam.

egyáltalán nem fogad szót,kinevet mindenért.egy percig nem marad a járókában,egyből sír.nem akarom,hogy órákig ott legyen, de néha igenis lenne olyan dolog amit nélküle kellenne megcsinálnom.de ő nagysága nem hagyja abba,képes lenne egésznap bömbölni, ha nem venném fel.legyek kemény?hagyjam ,hadd sírjon?én nem akarom, hogy boldogtalan legyen, csak egy kicsit önállóbb.nem sok, ha szeretném, hogy pl.10-15percet eljáátszon magában.nem?és hátat fordítok neki miért vísít egyből?sírva mászik utánam.és nem elég,hogy utol ér, sír tovább míg felnem veszem.

nem kikészülök, már kikészültem.

lehet még javítani a helyzeten?

segítsetek!köszönöm

Bocs de csak így tudtam.

2009. júl. 22. 22:01
 16/18 anonim ***** válasza:
100%
nekem 11 hónapos a fiam és nagyon igényli a társaságom,sokszor gondolok rá h jó lenne ha többet játszana egyedül, de nem hagyom sírni, egyszerűen nem tudom megtenni, amikor dolgom van akkor "szóval" tartom illetve minden percet kihasználok.... szerintem nem jó sírni hagyni ennyi ideig
2009. júl. 22. 22:47
 17/18 A kérdező kommentje:
Nem tudom ki pontoz le.Szerintem az aki a 40 perces sírást írta.
2009. júl. 23. 10:28
 18/18 A kérdező kommentje:

"Az első gyerekemnél észleltem hasonló dolgokat, ugyanez, sírás, csuszi-mászi utánam...le se lehetett tenni. Hamar elejét vettük neki.Persze ez nem az én érdemem, apukám volt az, aki betessékelte őt a szobába, engem meg a dolgomra...egy kicsit haragudtam rá akkor ezért. Majd láttam , hogy bemegy a gyerekhez, s magyarázza neki, hogy anyunak dolga van stb... a gyerek pimasz, dacos, és nem foglalkozott a papával...tudjátok miért? Mert ő tudta, hogy én úgyis visszamegyek, és úgyis odamegyek, és úgyis úgy lesz ahogy ő akarja, csak sírni kell, minél hangosabban.Így is lett, én mentem és szaladtam, mert sajnáltam...de hát szenved, momndtam apámnak, aki csak legyintett: hagyjad, csak ordítson..még mondta is neki: nem elég hangos angyalom, a mama még nem hallja Miskolcon...úgy úgy most már jó lesz, hangosabban, ez az..A gyerek meg csak nézett, miért is jó az a papának, ha én ordítok? Apum rám parancsolt és igaza lett, megpróbáltam nem foglalkozni ezzel, hogy ő ordít, s mint aki jól végezte dolgát, minden idegeskedés nélkül vittem mosolyogva a hamit 40 perc visítás! után.(kitartó gyerek)"

Részlet az egyik válaszból.

Én ezen ekadtam ki.

2009. júl. 23. 11:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!