17 hónaposan ez mánia, vagy a korral jár?
Fiam ledobál mindent pl. a fürdőszoba polcról, majd egyenként visszapakolja állítva, ügyelve arra, hogy minden flakonra visszakerüljön a kupak is.
Vagy: ha anyósoméknál a szőnyeg széle felgyűrődik - odamegy visszaigazítani (nálunk nincs szőnyeg)
Utálja, ha ragacsos, vagy morzsás a keze - rögtön nyújtja, hogy töröljem meg. (ezért nem megy a homokozóba sem)
Másoknál is vannak ilyen hóbortok?
Amúgy jókedvű, barátságos kisgyerek.
jöhetne hozzánk kicsit segíteni :-)))
3 gyerek mellet állandó a rendetlenség háta megtanulják a fiadtól a rendcsinálást :-)))
amúgy ez még nem olyan nagy baj ha ilyen, inkább örülj neki h rendet rak maga után hogy fogod ezt hiányolni mikor tini lesz ....
a tesóm fia minden falat/korty után tiszta szalvétába törölte a száját
volt idő mikor nem lehetett játszani mellette mert azonnal mindent helyre rakott ha csak egy pill letetted
kb 30 percenként kezet mosott és még sorolhatnám ... az a 2 év mire leszoktatták ezekről.....
most 11 éves egészen normálisan tud koszos/rendetlen lenni :-)))
Áááááhh, kupi azért van nálunk is :) Sőőőt rosszalkodásból vizes - tiszta ruhák ledobálása a szárítóról, majd minden tiltott tevékenységet sorra vesz viháncolva :)
Koszos is tud lenni rendesen :)
Az én fiam a szekrényajtókat csukja be azonnal, ha véletlenül úgy maradt.
A kezén a hajat nem viseli el, akkor azonnal jön oda, szinte bőg, hogy vegyem le. :D :D
Hozzánk is jöhet. :D
Az én lánykám 16 hónapos, ő többnyire csak lepakol, nagy ritkán egy idő múlva visszateszi a dolgokat, volt már, hogy a labdáit következetesen felpakolta a polcra, ahonnan előtte minden mást lepakolt persze. ^^ De többnyire én pakolok utána, vagy esetleg együtt, de általában rövid ideig tart a lelkesedés, hogy segítsünk anyának. :)
Kedves utolsó!
Vééégre! Igen a fiam is pont ezeket csinálja, és a napokban már ott tartunk, hogy ha mondom neki, hogy ezt, vagy azt tegye a helyére - boldogan teljesíti!
A lányod kinőtte ezt a "koszos a kezem - mizériát"? Azért beült a homokozóba valaha?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!