Igen, mindig megkérdezem, hogy kér-e üdítőt, kávét.
2012. aug. 15. 14:44
12/23 anonim válasza:
Persze. Nyáron egy kis üdítő vagy egy jó pohár víz, meleg van, biciklivel jön, nyilván szomjas, télen meg egy bögre tea.
Szerintem nem nagy ügy. Ha a férjem itthon van, na akkor jön a kánaán, mert míg mi dumálunk a védőnővel a férjem hozza a gyümölcsöket, csokit, kekszet mittudoménmit, alig fér az asztalon, azt nem szeretem, mert 1.Nem vendégségbe jött, 2. Addig marad amig minden el nem tűnik az asztalról:-DD
2012. aug. 15. 14:51
13/23 anonim válasza:
Én eleinte kérdezgettem tőle, de sose fogadott el semmit. Egyszer azt mondta azért, mert akkor sűrűn kellene wc-re kéredzkednie. :-) Azóta nem kínálgatom. Pedig egy pohár üdítőt szívesen adnék neki. Szetetem, aranyos kis nő. Ha nem szeretném, akkor tuti nem kínálgatnám, és én is biztos lemondanék a szolgáltatásairól. De sokan szerintem nem is tudják, h lehet ilyet. Én is csak nemrég hallottam.
2012. aug. 15. 14:56
14/23 anonim válasza:
nem kínálgattam még sosem, mindig pár percet volt csak.
de szülés után kapott egy doboz bonbont.
2012. aug. 15. 15:01
15/23 anonim válasza:
Nem kínálom meg, mert soha nem jön be. Vagy alvásidőben jön, amikor csak megkérdezi a kapuban állva, hogy vagyunk, van-e valami kérdésem, gondom, vagy akkor jön, mikor az udvaron vagyunk, így megint nem jön be a házba. Mindig rohan, sok gyereke van, akiket végig kell látogatnia.
2012. aug. 15. 15:07
16/23 anonim válasza:
Vízzel szoktam megkínálni, azt is csak ritkán fogadja el.
2012. aug. 15. 15:13
17/23 A kérdező kommentje:
Én is meg kínálom mindig, mert én is így gondolom, hogy ezt így illik.Ő is csak pár percre jön fel, de akkor is.Néha elfogadja, néha nem.Különben is mire ide felmászik szegény (3.emelet) csak liheg. :D
Köszönöm a válaszokat, mindenkit felpontoztam.Azt is akivel épp nem értek egyet! :)
2012. aug. 15. 15:24
18/23 anonim válasza:
Nálunk ilyen védono nincs, de megkínálnám ha lenne.
2012. aug. 15. 15:39
19/23 anonim válasza:
Igen, megszoktam, ami éppen van itthon! Üdítő, mogyoró vagy csak ásványvíz! Az illendőség vagy nem is tudom! Mondjuk sosem fogad el semmit, de nekem mintha a barátnőm lenne! Jó kapcsolatban vagyunk egymással
2012. aug. 15. 17:37
20/23 anonim válasza:
Utálom szegényt! Fiatal, nagy szájú pláza cica. Én vagyok az első "védence". Nem szoktam semmivel, még hellyel sem. Hál Istennek már nem jár sűrűn. Nem is tudtam, hogy le lehet mondani, de nem is rossz ötlet. :)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!