Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Milyen fogzást segítő szerek...

Milyen fogzást segítő szerek vannak?

Figyelt kérdés

3 hós a babám, de jön a fogacska, kb :

[link]

Szeretném tudni, mikorra várható hogy kibujik, és mikkel segithetem?

2012. aug. 15. 12:00
 1/8 anonim ***** válasza:
100%

Szia. Vegyél a gyógyszertárban Dentinox gélt. Nekünk nagyon bevált.

3 kissrác anyukája

2012. aug. 15. 12:03
 2/8 anonim ***** válasza:
100%

Dologél, Dentinox(nekünk ez vált be), Viburcol kúp, Chamomilla(homeos bogyó) és borostyán nyaklánc(nekünk nem csillapította a fájdalmat, de a nyála egyáltalán nem folyt míg rajt volt/van)

1 éves baba anyukája

2012. aug. 15. 12:06
 3/8 anonim ***** válasza:
Én a borostyán nyakláncot hallottam dicsérni. De ezek szerint (2. válaszoló) lehet nem válik be mindenkinek...
2012. aug. 15. 12:11
 4/8 anonim ***** válasza:

Dologél, Dentinox, ha nagyon fáj Nurofen. Ill a gyógyszertárakban van ahol kevernek ki oldatot rá.

A lányomnak mikor ilyen volt az ínye, kb 1 hónap múlva bújt ki a foga. Segítheted még hűthető rágókával is.

2012. aug. 15. 12:18
 5/8 anonim ***** válasza:
Én próbált mindent, de egyik sem használt. Végül textilpelust meg fogkefét nyomtam a kezébe, hogy ne a kezét harapdálja. Estére adtam neki nurophent, hogy legalább az éjszakák nyugodtan teljenek. Az első fogaacskák pont 6hós korára bújtak ki és nálunk is 3hósan kezdődött a fogzás.
2012. aug. 15. 12:19
 6/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat! Akkor irány a patika! És borostyán láncot hol tudok venni?
2012. aug. 15. 12:34
 7/8 anonim ***** válasza:
Borostyán láncot bababoltban tuti lehet kapni. Esetleg gyógyszertárban, de ez nem biztos. Vagy drogáriában, gyógynövény boltban.
2012. aug. 15. 12:51
 8/8 anonim ***** válasza:
Viburcol vagy Germicid kúp. Nálunk csak ez a kettő enyhítette a fájdalmát. A kenegetősek semmit nem értek :-/
2012. aug. 15. 12:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!