Írnának azok az anyukák akinek a babája 6 hónapos kora után kezdett el csak kúszni? Le van maradva a babám?
Mostanában csak olyat olvasok, hogy az én babám kúszik 4 hónapos kora óta, vagy 5 hónaposan már ült, vagy 8 hónaposan elindult.
Az én babám 6 és fél hónapos, hátról hasra fordul, vissza még nem jött rá hogy kell és úgy forog a hasán mint az óramutató. Hátra felé már elindult. Nem kúszik el a játékaiért, inkább hisztizik hogy nem éri el. Akkor mi le vagyunk maradva, vagy azok a babák fejlődtek gyorsan?
Először is : minden baba másképp fejlődik.Nem vagytok lemaradva.
Másodszor: nem tudhatod,hogy minden igaz-e,amit írnak?Ismertem olyan anyukát,akinek a gyereke mindig mindent hamarabb csinált,mint azé,akivel beszélt.Később kiderült,hogy az övé beteg volt,és csak orvosi segítséggel tudott megtanulni dolgokat.,csak az anyuka nem akart szégyenkezni mások előtt.
Ne hasonlítgass! Minden baba más. Én sem hiszek sokszor el dolgokat amiket itt olvasok, mert a minap egy 3,5 hónapos babára írta valaki, hogy mászik, méghozzá négykézláb!
Az én babim 7 és fél hónapos, de egyáltalán nem kúszik, prógálgatja a technikát, de még nem jött rá. Teljesen egészséges a lánykám, én biztos nem gondolom, hogy le van maradva!
A tiéd sincs, ne sietess semmit, mindenre meg kell érniük!
Köszönöm a válaszokat.Azt hittem kapok majd olyan választ is hogy vigyem el orvoshoz. :( Akkor megnyugodtam.
Igen, néha nekem is hihetetlen amit írnak, de azt gondoltam hogy igaz. "Minek kell vetíteni?"
Boldog babázást mindenkinek
9 Hós volt a pici fiam amikor nagy nehezen elkezdett kúszni. Aztán 10 hós korára mászott, felállt, stabilan ült, lépegetett bútorokba kapaszkodva, kijött 4 foga, és elkezdett darabosat enni. Mindent 1 hónap alatt. Nyugi eljön az ideje, csak lusti a drága :)
De ha már hisztizik a játékokért akkor jó, ne add oda neki, egy picit küzdjön meg érte. BOcsi de "hülye lennék érte menni, ha valaki odaadja" alapon műxenek a babácskák! SZóval ha nem adod, na majd én érte megyek! :)
Az én babám is 6 és fél hónapos és ugyanazokat műveli mint a te babád, csak nem hisztizik. Ő is próbálgatja a mászást, de még csak a tolatás megy neki. Ha szépen eszik, mozog és "vidám", akkor ne aggódj. Nem hiszem, hogy a mi babáink az abnormálisak!
:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!