Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Írnának azok az anyukák...

Írnának azok az anyukák akinek a babája 6 hónapos kora után kezdett el csak kúszni? Le van maradva a babám?

Figyelt kérdés

Mostanában csak olyat olvasok, hogy az én babám kúszik 4 hónapos kora óta, vagy 5 hónaposan már ült, vagy 8 hónaposan elindult.

Az én babám 6 és fél hónapos, hátról hasra fordul, vissza még nem jött rá hogy kell és úgy forog a hasán mint az óramutató. Hátra felé már elindult. Nem kúszik el a játékaiért, inkább hisztizik hogy nem éri el. Akkor mi le vagyunk maradva, vagy azok a babák fejlődtek gyorsan?

2009. júl. 22. 11:29
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Kisfiam 10 hónapos és még nem kúszik. Hason mindig is utált lenni, most azt veszem észre, hogy ahogy ülve játszik, kezd nyújtózkodni a játékaiért, úgyhogy így fog elindulni négykézláb. Egyáltalán nem kell aggódnod!
2009. júl. 22. 11:32
 2/10 anonim ***** válasza:
100%

Először is : minden baba másképp fejlődik.Nem vagytok lemaradva.

Másodszor: nem tudhatod,hogy minden igaz-e,amit írnak?Ismertem olyan anyukát,akinek a gyereke mindig mindent hamarabb csinált,mint azé,akivel beszélt.Később kiderült,hogy az övé beteg volt,és csak orvosi segítséggel tudott megtanulni dolgokat.,csak az anyuka nem akart szégyenkezni mások előtt.

2009. júl. 22. 11:35
 3/10 anonim ***** válasza:
100%

Ne hasonlítgass! Minden baba más. Én sem hiszek sokszor el dolgokat amiket itt olvasok, mert a minap egy 3,5 hónapos babára írta valaki, hogy mászik, méghozzá négykézláb!

Az én babim 7 és fél hónapos, de egyáltalán nem kúszik, prógálgatja a technikát, de még nem jött rá. Teljesen egészséges a lánykám, én biztos nem gondolom, hogy le van maradva!

A tiéd sincs, ne sietess semmit, mindenre meg kell érniük!

2009. júl. 22. 11:37
 4/10 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat.Azt hittem kapok majd olyan választ is hogy vigyem el orvoshoz. :( Akkor megnyugodtam.

Igen, néha nekem is hihetetlen amit írnak, de azt gondoltam hogy igaz. "Minek kell vetíteni?"

Boldog babázást mindenkinek

2009. júl. 22. 11:45
 5/10 anonim ***** válasza:
57%
Ne aggódj, az én lányom 10 hós korára tanult meg kúszni, mászni 11 hósan, ülni kicsivel később, most 14 hós, de csak úgy megy, hogy a kezét fogjuk, illetve Ő fog valamit. Egyedül még bátortalan. 6 hósan egyáltalán nincs elkésve! 8 hós korára ha nem mászik, érdemes szakembert felkeresni, de aggódni akkor sem kell!!!!!
2009. júl. 22. 11:46
 6/10 anonim ***** válasza:
100%
6hósan fordult meg az enyém, de vissza csak 2 hét mulva ment, azóta sem láttam sűrűn. Kúszni előre 7 hósan kezdett, most 8,5 hós, de nem mászik még,csak gyorsitott tempóban kúszik. Semmi baja a babádnak!:)
2009. júl. 22. 11:51
 7/10 anonim ***** válasza:
100%

9 Hós volt a pici fiam amikor nagy nehezen elkezdett kúszni. Aztán 10 hós korára mászott, felállt, stabilan ült, lépegetett bútorokba kapaszkodva, kijött 4 foga, és elkezdett darabosat enni. Mindent 1 hónap alatt. Nyugi eljön az ideje, csak lusti a drága :)

De ha már hisztizik a játékokért akkor jó, ne add oda neki, egy picit küzdjön meg érte. BOcsi de "hülye lennék érte menni, ha valaki odaadja" alapon műxenek a babácskák! SZóval ha nem adod, na majd én érte megyek! :)

2009. júl. 22. 11:59
 8/10 anonim ***** válasza:
100%

Az én babám is 6 és fél hónapos és ugyanazokat műveli mint a te babád, csak nem hisztizik. Ő is próbálgatja a mászást, de még csak a tolatás megy neki. Ha szépen eszik, mozog és "vidám", akkor ne aggódj. Nem hiszem, hogy a mi babáink az abnormálisak!

:)

2009. júl. 22. 13:06
 9/10 anonim ***** válasza:
100%
csatlakozom! Az én babám 7 hós és csak hátrafelé kúszik. Pont úgy, mint a Te babád. Én nem aggódom. :)
2009. júl. 22. 15:41
 10/10 anonim ***** válasza:
Az én babám 7 hós. Kb egy hónapja tanult meg a hátáról a hasára fordulni, vissza viszont 2 hete. Kúszik előre, azt egyre gyorsabban, de semmi jele annak, hogy ő bizony mászni akarna. Ülni még nem ült fel. A játékai után néha kúszik, de ha elfárad és nem éri el rettenetes hisztibe kezd. Hát ez van:-)
2009. júl. 22. 16:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!