Nagyon összevesztem a férjemmel, mert ide akarja hívni aludni egy estére a gyerekkori barátját.5 hónapos a kisbabánk,4éves és majdnem 6a másik kislányunk.2 szobánk van, meg egy ami mMindenes szoba. Mit csináljak?
Nem tudom milyen típusú a férjed, de gondolom a háztartás és a gyereknevelés jó része a Te feladatod. Ezért nem érzi át. Ő majd tölt egy pohár bort a barátjának, majd leül velük beszélgetni, Te meg majd főzzél, takaríts, ágyazz, láss el plusz 3 gyereket és szolgáld ki őket amellett, amit amúgy is csinálnod kell.
Szerintem sem gondolt bele abba, hogy mivel jár ez neked, és kínos lenne visszamondania.
Keményen befognám a helyedben. Szolgálja ki ő, az ő vendégei.
Ha van egy mindenes helység ott elférnek szerintem.Én rugalmasabb vagyok. Ha a gyerekkori barátok 5 ff vagy 5 fős család? Mert ha család az asszonykát felhívnám hogy nem tudom hogy megfelel e nekik a nappali ,és nem tudsz ágyneműt sem adni eleget de szívesen látod őket.
Nem kéne ezen balhézni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!