Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Nagyon összevesztem a férjemme...

Nagyon összevesztem a férjemmel, mert ide akarja hívni aludni egy estére a gyerekkori barátját.5 hónapos a kisbabánk,4éves és majdnem 6a másik kislányunk.2 szobánk van, meg egy ami mMindenes szoba. Mit csináljak?

Figyelt kérdés
A megkèrdezésem nélkül hivta őket,és most meg már nem akar velem élni.Mit tegyek?Èn nem is ismerem őket,és nekem elég a 3gyerek,n!!Ők meg 5-en vannak!
2012. aug. 14. 14:04
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
47%

tudom izen hangzik, de en bizom a ferjemben, hogy nem ok nelkul hiv meg valakit, es tudom, hogyha forditott helyzet lenne, elfogadna, ha en hivok meg vkit.

szerintem bekulj ki a ferjeddel, mondd el neki, hogy sajnalod, hogy kiverte nalad a biztositekot, nem szereted, ha nalatok alszik valaki, de biztos volt oka, stb..

egy ejszaka nem a vilag, a 4esnek kulon izgalmas is lehet, probald a legtobbet kihozni belole, hogy buszke legyen rad a ferjed, és a kislanyod is jolerezze magat.

nekem is 5 hos a kislanyom, a fiam majdnem 4 :D en orulnek, ha nalunkaludna valaki, igaz, kimondottan egy estere, tobbet nem hiszem, hogy be mernek vallalni.

2012. aug. 14. 14:30
 12/26 anonim ***** válasza:
67%

Hát én is nagyon mérges lennék...

Főleg, hogy nem is ismered őket. Ha nem hajlandó lemondani, akkor én elmennék otthonról a gyerekekkel, nagyszülőkhöz mondjuk. (bár akkor meg egy jót bulizhat egyedül... )

2012. aug. 14. 14:30
 13/26 anonim ***** válasza:
90%
Szerintem is mindenképp illet volna megkérdeznie, mielőtt odarendeli a barátját családostul. Férjed mit mond arra, hogy hogy lesznek elszállásolva? Van ennyi fekhelyetek? Ha már meghívta őket, akkor oldja meg, hogy mindenki kényelmesen elférjen (a vendégeket sem lehet kirakni a kamrába). És ki fogja őket vendégül látni? Gondolok itt a sütés-főzésre, mert főleg ha távolról jönnek (gondolom azért kell ott aludniuk), valamivel meg is kell kínálni a vendégeket. Az meg, hogy nem akar veled élni, az csak épp egy hírtelen felindulásból tett kijelentés, amit gondolom azóta százszor is megbánt, csak dühében mondta. Üljetek le megbeszélni, kérd meg, hogy mondja meg, hol tudtok elszállásolni ennyi embert, hogy gondolta a vacsorát, reggelit, stb. Ha van épeszű terve, akkor valahogy kibírjátok ezt az egy napot, azegyáltalán nem baj, ha nem ismered őket, lehet, hogy neked is nagyon szimpatikusak lesznek. Fel a fejjel, biztos lesz megoldás!
2012. aug. 14. 14:35
 14/26 A kérdező kommentje:
Köszi mindenkinek ,aranyosak vagytok.Bács-Kiskun megyéből jö
2012. aug. 14. 14:39
 15/26 A kérdező kommentje:
Köszi mindenkinek ,aranyosak vagytok.Bács-Kiskun megyéből jönnek,20-ára,hogy tudjanak itt is inni,nem csak otthon.Nekem ennyi páràm,takaróm meg nincs is.Nem beszélve arról,hogy részegen hajnalba jónnék ide,miutàn kibulizák magukat.
2012. aug. 14. 14:42
 16/26 anonim ***** válasza:
90%
És addig az ő gyerekeik hol lesznek? Velük buliznak? Hozzanak magukkal takarót, párnát. Ezt a férjednek kellene elrendeznie.
2012. aug. 14. 15:08
 17/26 anonim ***** válasza:

Egy 3 gyerekes, főképp kisbabás családhoz hajnalban, részegen érkeznének? Férjed sem komplett szerintem.

De gondolom akkor a gyerekeiket csak nem cibálják magukkal egy hajnalig tartó piálásra, és csak ketten mennének...

2012. aug. 14. 15:09
 18/26 A kérdező kommentje:
Nem is tudom,lehet azt gondoljàk,hogy majd én figyelek rájuk!!Hát meg a lónak a .....àt!!!
2012. aug. 14. 15:23
 19/26 anonim ***** válasza:
44%
Szerintem lépj le erre az időre.Csak nem bombázzák szét a lakást.
2012. aug. 14. 15:37
 20/26 anonim ***** válasza:
44%
még 5 ember egy ilyen pici lakásba ami nektek is kicsi? Mert normáls esetben nem gond ha vendégeket hív, de ahol nincs hely oda azért gáz.
2012. aug. 14. 15:43
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!