Nagyon összevesztem a férjemmel, mert ide akarja hívni aludni egy estére a gyerekkori barátját.5 hónapos a kisbabánk,4éves és majdnem 6a másik kislányunk.2 szobánk van, meg egy ami mMindenes szoba. Mit csináljak?
tudom izen hangzik, de en bizom a ferjemben, hogy nem ok nelkul hiv meg valakit, es tudom, hogyha forditott helyzet lenne, elfogadna, ha en hivok meg vkit.
szerintem bekulj ki a ferjeddel, mondd el neki, hogy sajnalod, hogy kiverte nalad a biztositekot, nem szereted, ha nalatok alszik valaki, de biztos volt oka, stb..
egy ejszaka nem a vilag, a 4esnek kulon izgalmas is lehet, probald a legtobbet kihozni belole, hogy buszke legyen rad a ferjed, és a kislanyod is jolerezze magat.
nekem is 5 hos a kislanyom, a fiam majdnem 4 :D en orulnek, ha nalunkaludna valaki, igaz, kimondottan egy estere, tobbet nem hiszem, hogy be mernek vallalni.
Hát én is nagyon mérges lennék...
Főleg, hogy nem is ismered őket. Ha nem hajlandó lemondani, akkor én elmennék otthonról a gyerekekkel, nagyszülőkhöz mondjuk. (bár akkor meg egy jót bulizhat egyedül... )
Egy 3 gyerekes, főképp kisbabás családhoz hajnalban, részegen érkeznének? Férjed sem komplett szerintem.
De gondolom akkor a gyerekeiket csak nem cibálják magukkal egy hajnalig tartó piálásra, és csak ketten mennének...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!