6 honapos baba általában mennyit eszik?
Az enyém is ekkora. De ő épp elhagyta a hét kilót, de a gyerekorvos szerint nem baj. Igaz, hogy nem is volt nagy súlyú, csak 3000 gramm. Újabban az esti tápszeréből csak 100-at iszik meg, szerintem már nem lelkesedik érte annyira. Ő úgy eszi, hogy reggel tápszer, tízóraira tejpép gyümölccsel, ebédre főzelék hússal, uzsonnára tejpép, vacsira tápszer. Én mostanában teszek bele vaníliát, úgy jobban megissza. De nemsokára átállunk a kettesre (az utolsó egyes dobozt fogyasztjuk), abból már van vaníliás is. Nekem nem mondta még az orvos a méréseknél, hogy kevés lenne a súlya, öt hónapos koráig ugrásokban nőtt, most kicsit megtorpant, de többen is mondták, hogy lehet, hogy most hosszúságra nő, majd legközelebb súlyra. Remélem igaz. A szilárdat eszi? Mert lehet, hogy ő is ráunt a tápszerre. De ha nagyon aggaszt, akkor kérdezd meg a gyerekorvost.
Sok sikert!
Szia.
A tejpépböl is vannak különbözö ízek Próbálj más i´zeket kóstoltatni vele.Ebe´bre is próbálj ma´st készíteni,mint amit szoktál.Lehet,hogy sak kis változatosság kell neki.
Szia!
Nem lehet, hogy a foga jön?
Vannak babák akiket nagyon megvisel a fogzás, mások meg sem érzik.
Új étel bevezetésétől is lehet nyugtalan, mert esetleg nem tudja még rendesen megemészteni.
Az is lehet, hogy már nem annyira éhes mint előtte, egy idő után a súlygyarapodás üteme lelassul.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!