Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Ha szopizás közben elalszik a...

Ha szopizás közben elalszik a 8 hetes babám, biztos eleget evett?

Figyelt kérdés
Független a mennyiségtől? Sokszor úgy elalszik, h amikor leteszem sem ébred fel. És mondjuk nem otthon szopiztatom, tehát ilyenkor nem tudom lemérni.
2009. júl. 21. 21:20
 1/4 anonim ***** válasza:
Ha amúgy hétről hétre, hónapról hónapra szépen fejlődik, akkor igen, kár is egyenként méregetni. Ha nem, akkor lusti, akkor kell majd ébresztgetni, méregetni.
2009. júl. 21. 21:42
 2/4 anonim ***** válasza:
Nem biztos. A tej elejében altató van, tehát attól lehet, hogy elalszik. Mennyi ideig szopik? Az enyém 10 perc után elaludt, aztán azt hittem jóllakott. 10 perc múlva felébredt, azt hittem azért mert nem böfizett (azért is). És ordított, mert éhes volt, én meg nem tudtam mi a baja. De ha szopizik fél órát, akkor az jó.
2009. júl. 21. 21:42
 3/4 anonim ***** válasza:
oh ha jót alszik utána akkor ezen ne izgasd magad ha sír akkor még kér !!!
2009. júl. 21. 22:09
 4/4 anonim ***** válasza:
Ha nem kel fel rövid időn belül,akkor elég volt neki a mennyiség.Az én picim is mindig elaludt.Állítólag a tarkóját kellett volna simogatni,hogy ne aludjon el,de olyan édes volt,hogy úgy gondoltam,hagy aludjon :)
2009. júl. 22. 08:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!