Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mikor adtatok először egészben...

Mikor adtatok először egészben almát a gyerkőcnek?

Figyelt kérdés
2012. aug. 13. 16:28
 1/8 anonim ***** válasza:
100%

Épp azt rágcsál, 7,5 hós :D Na jó, ő még csak csócsálja.

Hogy mikor ették meg szépen egészbe? Úgy rémlik mind a kettő volt már vagy 1,5 éves is, mire ügyesen körbe tudták rágni. És ha itthon vagyunk, akkor még mindig megkérnek, hogy vágjam fel négybe. Pedig a nagyon 5 lesz lassan...

2012. aug. 13. 16:46
 2/8 anonim ***** válasza:
100%

13 hónapos volt, amikor kivette a kezemből és elkezdte rágcsálni. Én még azt hittem nem tudja jól megrágni, de simán megette az egészet, csak a magokra kellett figyelnem, hogy ne kerüljön a szájába. :)

Előtte sokszor félrenyelt mindent, az almát főleg, ha darabosan adtam neki.

2012. aug. 13. 16:49
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
7.5 honapos volt az enyem is
2012. aug. 13. 17:15
 4/8 A kérdező kommentje:

Húúha... én nem a csócsálásra gondoltam. Vagy a 7,5 hónapos baba leharapja, megrágja??

Fiam 17 hónapos, de most adtam először a kezébe. Persze 7 hónaposan ő is szopogatta.

2012. aug. 13. 20:06
 5/8 anonim ***** válasza:
3.vagyok. En 7 honaposomnak ekkor mar 6 foga volt. Siman harapta. Persze a kezebe nem adtam az almat es figyeltem, hogy nagy darabot ne harapjon le. Elsö perctöl kezdve harapta es megragta.
2012. aug. 13. 20:30
 6/8 anonim ***** válasza:
100%

Lányomnak még nem volt 7 hónaposan foga, így nem is jutott eszembe odaadni akkor még neki az almát. Mikor lett foga, akkor is csak úgy majszolgatta, de nem rágta szépen körbe.

13 hónaposan viszont már körberágta rendesen, ahogy a nagyok. :)

Ha a te gyereked erre 17 hónaposan érett meg, az is tök rendben van.

2012. aug. 13. 20:47
 7/8 A kérdező kommentje:
Én most adtam neki először. Mindig úgy gondoltam, hogy majd ha lesznek kis őrlői, csak akkor tudja biztonsággal elrágni. 8 hónapos kora óta eszik darabosat, de almát/nyers répát soha nem mertem adni neki. Lehet, hogy akkor már ő is rég majszolta volna, csak én paráztam túl :(
2012. aug. 13. 23:00
 8/8 anonim ***** válasza:
Ezen ne szomorkodj.:) Ha 17 honaposan adtad neki elöször, akkor 17 honaposan. Nem vesztettel semmit.:)
2012. aug. 14. 07:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!