Mikor adtatok először egészben almát a gyerkőcnek?
Épp azt rágcsál, 7,5 hós :D Na jó, ő még csak csócsálja.
Hogy mikor ették meg szépen egészbe? Úgy rémlik mind a kettő volt már vagy 1,5 éves is, mire ügyesen körbe tudták rágni. És ha itthon vagyunk, akkor még mindig megkérnek, hogy vágjam fel négybe. Pedig a nagyon 5 lesz lassan...
13 hónapos volt, amikor kivette a kezemből és elkezdte rágcsálni. Én még azt hittem nem tudja jól megrágni, de simán megette az egészet, csak a magokra kellett figyelnem, hogy ne kerüljön a szájába. :)
Előtte sokszor félrenyelt mindent, az almát főleg, ha darabosan adtam neki.
Húúha... én nem a csócsálásra gondoltam. Vagy a 7,5 hónapos baba leharapja, megrágja??
Fiam 17 hónapos, de most adtam először a kezébe. Persze 7 hónaposan ő is szopogatta.
Lányomnak még nem volt 7 hónaposan foga, így nem is jutott eszembe odaadni akkor még neki az almát. Mikor lett foga, akkor is csak úgy majszolgatta, de nem rágta szépen körbe.
13 hónaposan viszont már körberágta rendesen, ahogy a nagyok. :)
Ha a te gyereked erre 17 hónaposan érett meg, az is tök rendben van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!