Ti hány hónaposan adtatok először kukit a gyerkőcnek? Kekszet baba piskótát evett már 6 hónapos.
Köszi holnap veszek is neki::))
mert enni azt imád,mindegy mi csak kaja legyen
szerencsére.
kukit azért fél évesen még nem adtam neki, akkor még teljesen sótlan étrendje volt, lehet fejreállt volna tőle ;)
olyan 9-10 hónapos korától kap néha, bulata volt az amit fél éves korától kapott.
babapiskótát csak 1 éves korától adtam a tojás és a cukor miatt...
lehet mondjuk begyöpösödött vagyok de szerintem azért nem kell feltétlenül nasiznia fél éves babának ;)
én is egyet értek az utolsóval, nem kell nasizásra szoktatni, aztán meg sírunk hogy le kéne szoktatni róla
a sóssal meg amúgy sem most ártasz neki hanem évtizedekkel
később mikor minden látható ok nélkül magas vérnyomással küzködik
Létezik babakuki is már, só nélkül, és minden adalékanyag nélkül. Ilyet adhatsz, de én csak uzsonnaként, vagy reggeliként adnám ilyen korban.
Az én gyerekeim 6 hónaposan kezdtek el kóstolgatni. 10-11 hónaposan kaptak először kukit, és reggeliként kapták. Egy zacsi 8-10 étkezésre elég volt.
Most 3 és 5 évesek, uzsonnára néha kapnak nasit, köztük kukit is. Ketten esznek meg kb: 1 zacsival.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!