Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » 6-7hónapos baba miket tud már?

6-7hónapos baba miket tud már?

Figyelt kérdés
Leírnátok, hogy ennyi idősen miket csinált babátok. Úgy érzem, hogy mi le vagyunk maradva...
2012. aug. 13. 14:57
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:

Kisfiam 7 hónaposan forgott, és slussz-passz :)

9 hónaposan kezdett felállni és mászni egyszerre, ill. 8 hónaposan ült stabilan.

Kislányom 7,5 hónapos, 2 hete mászik rendesen, onnan felül, és pár napja mindenhol feltérdel és párszor fel is állt.

Minden baba más ütemben fejlődik, azért írtam le mindkét gyerkőcöm, hogy lásd a különbséget, és ne aggódj.

2012. aug. 13. 15:03
 2/16 anonim ***** válasza:
Fiam 6,5-7 hónaposan kezdett mászni 7,5 hónaposan ülte fel 8 hósan állt fel.
2012. aug. 13. 15:07
 3/16 anonim ***** válasza:

4 hósan kezdett forogni, 5 hósan kúszni, 6 hósan kezdett mászni, és fel is ült. Most 7,5 hós, ahol tud (sok lehetősége nincs rá a lakásban) fel is áll.

De ebben a korban szerintem a forgás az "elvárás" csak, esetleg a kúszás, nem baj, ha nem csinál még mást :)

2012. aug. 13. 15:14
 4/16 anonim ***** válasza:
100%
Fiam most 6 és fél hónapos. 3 hónapos korában fordult meg hátról hasra, 1 hónappal később ment hátról hasra is a forgás. 5 hónaposan elkezdett kúszni, 2 hete felül illetve feláll egyedül, a mászással pedig most ismerkedik.
2012. aug. 13. 15:37
 5/16 anonim ***** válasza:
*1 hónappal később ment HASRÓL HÁTRA
2012. aug. 13. 15:39
 6/16 A kérdező kommentje:

Jövőhéten lesz 7hónapos a babám.

4hónaposan fordult meg hasról hátra. És nagyjából ennyi. 5hónapos kora óta ha ültetem akkor kapaszkodás nélkül megül. 2x megfordult már hátról hasra, de szerintem ez csak véletlen volt. Mást nem csinál.

Olvasom, hogy sok mindenkinek a babája ennyi idősen már gurult ide-oda. Vagy kutyázik...

2012. aug. 13. 15:45
 7/16 anonim ***** válasza:
4-es vagyok. Szerintem semmi baj nincs ezzel, nem szabad soha más babájához hasonlítani a tiédet, hisz senki sem egyforma, így természetes h a babák sem egyformán fejlődnek! :)
2012. aug. 13. 15:48
 8/16 anonim ***** válasza:
24%
Amint megszületett egyenesen állt!FUCK YEAH!
2012. aug. 13. 16:38
 9/16 anonim ***** válasza:
(amíg nem tud önállóan felülni, addig ne ültesd szerintem. Árthat is, megterheli a gerincét. És ha sokat ülteted fel, akkor szépen eljátszik majd úgy, és ezért sem halad. Ismerősöm is hamar felültette a kislányát, nem is csinál semmit se, csak úgy játszik el. 9 hós, most kezdett kicsit kúszni, de ezen kívül semmit nem csinál :( )
2012. aug. 13. 16:41
 10/16 A kérdező kommentje:

16:39

Ügyes babád van :) Remélem hamar megtanulta, hogyan kell orrba vágni valakit...

Egyébként nem szokott ülve játszani.

2012. aug. 13. 18:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!