6-7hónapos baba miket tud már?
Kisfiam 7 hónaposan forgott, és slussz-passz :)
9 hónaposan kezdett felállni és mászni egyszerre, ill. 8 hónaposan ült stabilan.
Kislányom 7,5 hónapos, 2 hete mászik rendesen, onnan felül, és pár napja mindenhol feltérdel és párszor fel is állt.
Minden baba más ütemben fejlődik, azért írtam le mindkét gyerkőcöm, hogy lásd a különbséget, és ne aggódj.
4 hósan kezdett forogni, 5 hósan kúszni, 6 hósan kezdett mászni, és fel is ült. Most 7,5 hós, ahol tud (sok lehetősége nincs rá a lakásban) fel is áll.
De ebben a korban szerintem a forgás az "elvárás" csak, esetleg a kúszás, nem baj, ha nem csinál még mást :)
Jövőhéten lesz 7hónapos a babám.
4hónaposan fordult meg hasról hátra. És nagyjából ennyi. 5hónapos kora óta ha ültetem akkor kapaszkodás nélkül megül. 2x megfordult már hátról hasra, de szerintem ez csak véletlen volt. Mást nem csinál.
Olvasom, hogy sok mindenkinek a babája ennyi idősen már gurult ide-oda. Vagy kutyázik...
16:39
Ügyes babád van :) Remélem hamar megtanulta, hogyan kell orrba vágni valakit...
Egyébként nem szokott ülve játszani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!