Vélemények a pihenőszékről? Hasznos? Szerette a babátok? Meddig használtátok?
a fiam 2hónapos kora óta használja,eleinte,amíg nem tudott ülni,addig abban is etettem.most meg abban is elücsörög.
nekünk fhis&price van.
szerintem jó.
Szia!
Az egyike azoknak amiket nem bántam meg, hogy megvettem. Teljesen vízszintesbe dönthetős, játékhíddal így 3,5 hós koráig nagyon elvolt benne, volt, hogy abban is aludt el napközben. Most, hogy elmúlt 4 hós kivittük anyósomékhoz, aki abban eteti, imád benne enni a kislányom. Jobban eszik benne, mint itthon a méregdrága etetőszékében :) Úgyhogy babám 5 hós és még javában használjuk.
Szia! Nekünk nagyon bevált, pedig csak egy szimpla vaterázott használt pihenőszékünk van pörgők és kütyük nélkül. Annyi, hogy vagy fixálom, vagy ringatható, és a háttámla állithatóan dönthető. Kb 2 hónapos kora óta gyakran benne üldögél, főleg evés után, amig türelmesebb, nézgél, elvan, néha délután abban alszik, ha nyűgösebb napja van. Most már van járókánk is, de amikor megunja a vizszintben levést, nagyon praktikus, hogy pózt tudunk változtatni. Én szoktam benne neki időnként játékokat is fölélőgatni, vagy melléülök a földre mutogatni játszani vele, nagyon élvezi. Csak ajánlani tudom!
Egy majdnem 4 hós baba anyukája
nekünk ilyen van(az 1.vagyok).előbb kimaradt,hogy a fiam már 9hónapos,és mostanában abban uzsonnázik,reggel abban van el,míg zuhanyzom-tudom vinni magammal.ki is szoktuk vinni a teraszra.
mondjuk a rezgő funkcióját nem szereti a fiam...
szerintem megéri az árát!
7 hetes lányom szinte egész nap abban van, szereti mert szétlát benne és nagyon jókat tud aludni.
Biztosan nem fogod megbánni, ha veszel egyet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!