A borsót nem lehet turmixolva adni? Csak paszírozva?
Figyelt kérdés
Mivel paszírozzátok át?2012. aug. 11. 16:13
1/7 anonim válasza:
A héja kicsit kemény marad akárhoyg főzöd, és a turmix nem tudja anynira elpürésíteni hogy ne legyenek aprócska érezhetően kemény darabok benne.
A másik dolog pedig, hogy a borsószem héja az ami puffaszt.
Jó puhára főzöd, és sűrűlyukú tésztaszűrőn átnyomkodod.
2/7 A kérdező kommentje:
Köszi :-)
2012. aug. 11. 16:18
3/7 anonim válasza:
Én sosem paszíroztam. Mondjuk mindig borsó levesből kivettem egy répát, 1 krumplit, 1 kanál borsót, úgy turmixoltam a leve levével hígítottam, szép sima pűré lett
Igaz a botmixer nekem nem vált be, csak a turmix gép.
Megundorodtam a botmixertől, mert sosem tudtam normálisan emlosni, a kés alá ment a kaja, ami a csőben rekedt, és ott penészedett...
4/7 anonim válasza:
sosem paszíroztam. Botmixerrel turmixoltam mindent.
5/7 anonim válasza:
Én se paszíroztam.Botmixerrel turmixoltam,sose volt darabos.Mivel előtte úgyis meg kell főzni így a héja is puha,tehát könnyen össze lehet turmixolni.
6/7 anonim válasza:
azért ajánlják a passzírozást mert a héja puffaszt és ha turmixolod akkor ugyanúgy fájhat a hasa. ha még kicsi akkor fém szűrőn tudod átpasszírozni, ha már nagyobb és nem hasfájós akkor botmixerrel elég pürésíteni :)
7/7 anonim válasza:
5.vagyok
Az én kislányomat nem puffasztotta,nem fájt tőle a hasa.
De csináld ahogy jónak látod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!