Ha nincs üvegreszelőm adhatom az almát turmixolva is?
tesco - "felnőtt" konyhai részlegén lehet kapni nem a bébicuccoknál.
v. bárhol müanyagból is van üvegből is brendonban bababoltban is. .
sztem ne főzd meg . oda a vitamin! mikroban párold meg kissé ha savanykás kemény almát kaptál. és a héjából kanalazd ki v. villával törd meg.
sütheted is héjában esetleg... úgy is nagyon finom.
úgy sütöttem a savanykás almát hogy megszurkáltam villával beleraktam egy tüzálló tálba egy db. alufóliát erre csepeg a ragadós leve. és bele az egész héjas mosott szurkált almát.
180C.on sütöttem amig puha nem lett . kihütöttem és meghámoztam úgy adtam kikanalazva a husát. irtó fincsi és könnyen emészthető mert nem kell a savakkal bírkóznia . a legtöbb alma nem túl édes sajnos...
parázson is lehet fóliában becsomagolva . ugyanigy majd burgonyát és répát céklát is készíthetsz egy db-ot nem érdemes vegyél mindenből párat süsd meg a husit kapard ki és le is fagyaszthatod igy előre dolgozhatsz .
cukrozni sózni nem kell.
lehet sok mindentől most főleg a melegtől.
v. Te ettél olyat ami átment a tejbe bár akkor máshol is lenne rajta.
ha új ruha, pelus - eddig nem próbált- törlőkendő volt használatban.
de látatlanban azt mondom inkább forduljatok oda a gyerekorvoshoz és lássa a picit. igy látatlanban hőség miatti kiütés lehet de ez nem képes oldal én nem vagyok orvos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!