Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Ha nincs üvegreszelőm adhatom...

Ha nincs üvegreszelőm adhatom az almát turmixolva is?

Figyelt kérdés
Megfőzném egy kicsit és ugy turmixolnám le. Hol tudok üvegreszelőt venni.
2012. júl. 11. 10:28
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

jó kis doki lehet .

próbáljátok meg azt hogy most a nagy melegben leveszitek róla a pelust és pucéron "napoztatjátok " minden nap . ilyenkor elég sokat párologtat nem fog mindent összepisilni de tegyetek alá vízhatlan anyagot ahol játszik ül fekszik stb.

lehet a pelus is ludas v. a törlőkendőt érdemes lecserélni egy természetesebb változatra úgy hogy egy textilpelust elvágsz és beszegsz pár kisebb darabra 6 db pl. és azzal + vízzel törlöd a popsiját . figyeld a reakciókat.

jobbulást a picúrnak.

2012. júl. 11. 11:13
 12/12 nittababy ***** válasza:
az én kislányomnak is van meleg kiütése és az van szerintem nektek is próbáld meg lemosni egy kis szódabikarbónás vízzel ez segíteni fog hidd el nekünk bevált!!és én az almát csak úgy nyersen turmixoltam neki!!16hónapos a kislányom!!ja és ha nem múlik a kiütés a víztől akkor nem meleg kiütés hanem pelenka kiütés!!
2012. júl. 11. 11:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!