Mennyi folyadékot iszik meg 1 nap a babátok?
Figyelt kérdés
Gondolok itt vízre, teára, gyümölcslére.
Az én fiam 7 hós, vizet kap néha, de csak pár kortyot iszik meg.
2009. júl. 21. 10:20
1/5 anonim válasza:
7 hónapos babám van,változó hogy mennyit iszik, de átlag fél liter folyadék garantált. Ha túl sokszor adsz neki édes leveket, a vizet nem fogja meginni, pedig az is fontos.
2/5 anonim válasza:
9hónapos,és napi min.1L,főleg ha ilyen melegek vannak.És nagyon hígított gyümölcslevet iszik(épp csak színe van)
3/5 anonim válasza:
5hónapos lányom változó vízivást produkál... Először azt hittem, nem ízlik neki a tea, víz, kompót stb... De amikor hőség volt úgy itta, mint a tejcsit. Tudják a babák, mikor mennyi kell nekik, a mi dolgunk, hogy gyakran megkínáljuk. Én még éjszaka is kínálom, van , hogy akkor is kéri.
4/5 anonim válasza:
Az én lányom sem nagyon iszik, inkább gyümölcslevet. A víz csak pár korty esetleg. De még szopizik, néha az az ivás. 8 hós múlt
5/5 anonim válasza:
Változó.Ha meleg van 2 dl vizet simán megiszik és még 2x szopizik mellette.Azt nem tudom,hgy mennyit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!