Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Ti hogyan adjátok be a viganto...

Ti hogyan adjátok be a vigantol cseppet?

Figyelt kérdés
Úgy értem hogy kanálba csepegtetitek vagy közvetlenűl a szájába esetleg?
2012. aug. 10. 19:13
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Nekem azt mondta a védőnő, hogy inkább a szájába kell csepegtetni közvetlenül, mert ha kanállal adod, akkor a kanálon marad a fele. Ha épp nyűgös és nem sikerül a szájába cseppenteni, akkor a cumijára cseppentem, onnan tuti leszopogatja mindet.
2012. aug. 11. 02:35
 12/16 anonim ***** válasza:

Nekem a védőnő azt mondta, hogy kanálba cseppentsem, aztán fejjek hozzá pici tejet és úgy adjam be szoptatás előtt. Hát nem nagyon akarta elfogadni, mert csak szopik.

De olvasgattam ezt az oldalt, és valaki írta, hogy ő etetés előtt a mellbimbójára cseppenti, és úgy adja be. Kipróbáltam, és teljesen jól működik, 3 hetes kora óta kapja így. A védőnőmnek is mondtam, azt mondta, jó ötlet.

5 hónapos Kisfiú anyukája

2012. aug. 11. 08:41
 13/16 anonim ***** válasza:
És abból lehet gond hogy véletlen 2 csepp is ment a szájába? merthogy én a szája cseppentek közvetlen!
2012. aug. 11. 14:45
 14/16 anonim ***** válasza:

5.vagyok

Amit az utolsó írt az nekem is eszembe jutott már ahogy itt olvasom hogy van aki közvetlenül a szájába cseppenti.Nálam is előfordult hogy véletlenül 2csepp ment a kanálba,de én akkor kiöntöttem és csináltam másikat.De aki a szájába cseppenti és 2 csepp megy?

2012. aug. 11. 15:43
 15/16 anonim ***** válasza:
Nem lesz semmi baja 2 csepptől. Az én babám kis súllyal született, ezért 2 cseppet kell kapnia. Van, hogy 3 sikerül, akkor másnap csak 1-et kap.
2012. aug. 11. 17:48
 16/16 anonim ***** válasza:

Számtalanszor kapott már véletlenül 2, sőt 3 cseppet is, olyankor másnap esetleg kihagytam, de előfordult az is, hogy nem! Egyik vagyok, aki a szájába cseppenti a babának.

Doktornőnkkel hosszan beszélgettem a D vitaminnal kapcsolatban, és azt mondta, hogy a legújabb ajánlások szerint jóval több D vitaminra lenne szüksége a szervezetünknek, mint amit ezen az égtájon megkaphat, még akkor is, ha pótoljuk a Vigantollal. És ez felnőttekre is vonatkozik! Azt tanácsolta, hogy a 12 éves lányomnak is nyugodtan adhatom, sőt szedjük mi is (orvosunk is naponta szed D vitamint télen-nyáron)!

Olvassátok ezt el:

[link]

2012. aug. 11. 18:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!