Vannak itt olyan anyukák akik nem szoktak főzni? Hogy oldjátok meg a baba etetését?
Figyelt kérdés
Mi sajnos olyan lakásban élünk ahol nagyon macerás lenne minden nap főzni mert a "konyha" csak egy ablaktalan, rosszul megvilágott stb. sarka a lakásnak. Eddig nem is volt ez nagy gond mert a reggeli-vacsora hideg kaja volt, ebédre pedig menüt vettem de most, hogy kisfiam már 1 éves és mindenből eszik amit mi eszünk nem szeretném,hogy ő is ilyeneket egyen folyton. Mert ugye ez így nem normális dolog és nem is túl egészséges, hogy mindig üvegeset egyen...2012. aug. 10. 10:41
11/16 anonim válasza:
10:05-ös vagyok.
Egyáltalán nem hurrogtuk le, csak leírtuk a véleményünket. Azért nehogy már azt mondjad, hogy az jogos, ha arra hivatkozik valaki, hogy sötét a konyhája és nem akar ott álldogálni főzni. Én meg nem szeretek éjjel 4-5x felkelni, pedig a kislányom még felkel, akkor szerinted hagyjam sírni, mert Nekem ez kellemetlen? Egyébként meg azt, hogy nem fogja megenni az otthon főzött kaját, azt nem én találtam ki, hanem több ismerősnél is ez volt, és felhívták a figyelmemet.
12/16 anonim válasza:
a) 2-3 napra valót főzök
b) menüt rendelek valahonnan. olyat, ami leves+főétel. zöldségeseket preferálom.
c) pizzát is szoktunk enni, abból is olyat választok, ami zöldségekkel van. (borsó, brokkoli)
13/16 A kérdező kommentje:
Nem azt mondtam, hogy egyáltalán nem főzök hanem, hogy nem mindennap, ez azért nem ugyanaz. Átalakítani nem tudjuk mert csak kölcsön lakás. Szerencsére nálunk olyan veszély nincs, hogy nem eszi meg a főztömet mert bármit megeszik amit elé teszek. :) Akkor tényleg az lesz, hogy megpróbálok nagyobb mennyiségeket főzni, hátha marad másnapra is vagy ha rendelek akkor azt kapja a kisfiam is. A normális válaszokat köszönöm!
2012. aug. 20. 16:47
14/16 anonim válasza:
Szerintem minden válasz normális volt...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!