Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Anyukák! Másnak is elfogy már...

Anyukák! Másnak is elfogy már estére a türelme? Elég rosszul érzem magam miatta:- (

Figyelt kérdés

Mostanában elég sok nálunk a hiszti,sírás egész nap a fogzás miatt.Egyébként is 4,5 hós koráig hasfájós volt a fiam,aki most már 8,5 hós.

De estére már egyre inkább úgy érzem nincs sok türelmem,erőm az esti tápszerhez,amivel szenvedünk állandóan.

Sosem bántom,egy rossz szavam nincs hozzá,szeretem nagyon de néha elszakad a cérna...

Elég rosszul érint ez,lelkiismeret furdalásom van miatta...

Tudom,hogy én is csak emberből vagyok és sajnos nem a türelmesebbik fajtából,de tény,mióta megvan a fiam,sok türelmet tanultam,de úgy látszik még nem eleget???

Nálatok is előfordul ilyen?

2012. aug. 9. 21:39
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Nálunk meg az van (5,5 hós) hogy kb 1 hétig angyalka aztán pár napig kisördög a lányom. Amikor kisördög (szinte egész nap nyafog és sír) én nagyon nehezen viselem...Volt már olyan többször is hogy annyira ideges voltam, hogy azt mondtam nem érdekel a napirend, beraktam szépen a babakocsiba és átmentünk anyósomhoz. Így a lányomnak is jobb volt mert az anyósom mindig nagyon megszeretgeti és ez valamennyire leköti és én is fellélegezhetek egy kicsit mert nem az én kezemben van. Az estéket ilyenkor én is mindig nagyon várom (mármint hogy mikor kezdtehetem fürdetni). Úgy gondolom (ahogy az egyik válaszoló írta) hogy a babák szépen lassan megtanítanak minket a türelemre. Idővel könnyebb lesz (persze csak annak aki belátja hogy türelmesebbnek kellene lennie és nem a babájára "haragudnia")
2012. aug. 10. 11:55
 12/14 anonim ***** válasza:

Hatoskának biztos most van egy dacos 4-6 évese és már elfelejtette a kezdeti hónapok nyűgjeit.Neki biztos minden nap könnyen ment és pikk pakk megoldott minden problémát mosolyogva és szó nélkül...

Az ilyenekkel ne foglalkozz, mindenkinek az a probléma a legnehezebb amiben benne van, mert azt neki kell megoldani. Néha mindenkinél elszakad a cérna, emberből vagyunk, érzéseink vannak és ez nem jelenti azt hogy rossz anyák vagyunk vagy elvárunk irreális dolgokat a babánktól.Egyszerűen van hogy véges az ember türelme. Ilyenkor én ki szoktam menni a szobából pár pillanatra, jól kikiabálom magam vagy ha nagyon kész vagyok sírok kicsit, majd visszamegyek a kincseimhez és megölelgetem, bocsánatot kérek tőlük és folytatom ahol abbahagytuk pl az etetést vagy játékot stb. Segítségem nincs, nagyszülők messze, apuka külföldön, szóval ismerem a szakadós cérnát én is... Fontos, hogy pihenj kicsit ha alszik a kisfiad, relaxálj vagy hallgass zenét vagy csak szánj 10 percet a lelki békéd visszaszerzésére, mert neki a legfontosabb hogy mindig számíthasson az anyukájára. Kitartás, mindig lesznek újabb idegfeszítő problémák, de idővel tényleg könnyebb lesz és beleedződsz majd. Egy 3 és fél éves és egy 11 hónapos gyerkőc anyukája

2012. aug. 10. 12:23
 13/14 anonim ***** válasza:
Hát nekem is elgurul a gyógyszer. 4 hós fiamnak jön a foga, jó ha éjjel alszok 2-3 órát. Tegnap a WC-be beleütöttem a villanykapcsolóba, szegény férjem éppen szolgálatban volt. Reggel csodálkozva nézte, hogy nem működik a kapcsoló és ki kell cserélni :)
2012. aug. 10. 14:13
 14/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm a további válaszolóknak is!
2012. aug. 10. 15:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!