Anyukák! Másnak is elfogy már estére a türelme? Elég rosszul érzem magam miatta:- (
Mostanában elég sok nálunk a hiszti,sírás egész nap a fogzás miatt.Egyébként is 4,5 hós koráig hasfájós volt a fiam,aki most már 8,5 hós.
De estére már egyre inkább úgy érzem nincs sok türelmem,erőm az esti tápszerhez,amivel szenvedünk állandóan.
Sosem bántom,egy rossz szavam nincs hozzá,szeretem nagyon de néha elszakad a cérna...
Elég rosszul érint ez,lelkiismeret furdalásom van miatta...
Tudom,hogy én is csak emberből vagyok és sajnos nem a türelmesebbik fajtából,de tény,mióta megvan a fiam,sok türelmet tanultam,de úgy látszik még nem eleget???
Nálatok is előfordul ilyen?
Hatoskának biztos most van egy dacos 4-6 évese és már elfelejtette a kezdeti hónapok nyűgjeit.Neki biztos minden nap könnyen ment és pikk pakk megoldott minden problémát mosolyogva és szó nélkül...
Az ilyenekkel ne foglalkozz, mindenkinek az a probléma a legnehezebb amiben benne van, mert azt neki kell megoldani. Néha mindenkinél elszakad a cérna, emberből vagyunk, érzéseink vannak és ez nem jelenti azt hogy rossz anyák vagyunk vagy elvárunk irreális dolgokat a babánktól.Egyszerűen van hogy véges az ember türelme. Ilyenkor én ki szoktam menni a szobából pár pillanatra, jól kikiabálom magam vagy ha nagyon kész vagyok sírok kicsit, majd visszamegyek a kincseimhez és megölelgetem, bocsánatot kérek tőlük és folytatom ahol abbahagytuk pl az etetést vagy játékot stb. Segítségem nincs, nagyszülők messze, apuka külföldön, szóval ismerem a szakadós cérnát én is... Fontos, hogy pihenj kicsit ha alszik a kisfiad, relaxálj vagy hallgass zenét vagy csak szánj 10 percet a lelki békéd visszaszerzésére, mert neki a legfontosabb hogy mindig számíthasson az anyukájára. Kitartás, mindig lesznek újabb idegfeszítő problémák, de idővel tényleg könnyebb lesz és beleedződsz majd. Egy 3 és fél éves és egy 11 hónapos gyerkőc anyukája
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!