Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Anyukák! Másnak is elfogy már...

Anyukák! Másnak is elfogy már estére a türelme? Elég rosszul érzem magam miatta:- (

Figyelt kérdés

Mostanában elég sok nálunk a hiszti,sírás egész nap a fogzás miatt.Egyébként is 4,5 hós koráig hasfájós volt a fiam,aki most már 8,5 hós.

De estére már egyre inkább úgy érzem nincs sok türelmem,erőm az esti tápszerhez,amivel szenvedünk állandóan.

Sosem bántom,egy rossz szavam nincs hozzá,szeretem nagyon de néha elszakad a cérna...

Elég rosszul érint ez,lelkiismeret furdalásom van miatta...

Tudom,hogy én is csak emberből vagyok és sajnos nem a türelmesebbik fajtából,de tény,mióta megvan a fiam,sok türelmet tanultam,de úgy látszik még nem eleget???

Nálatok is előfordul ilyen?

2012. aug. 9. 21:39
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
74%

persze, a lányom most van a hasfájós korszakában. amikor már órák óta sír, egyszerűen felforr az agyam. Próbálom nyugtatgatni, közben meg káromkodok trillázó csicsergő hangon, hogy: nyugodjál meg te kis szaaaaros... anyád a plafonon vaaaan.....elköttetem magam az már tutiiii

:)

2012. aug. 9. 21:44
 2/14 anonim ***** válasza:
90%

Egy 8,5 hónapos nem tudja megmondani mit akar, a nemtetszését, akaratát csak sírással, ellenkezése el tudja kifejezni, ebben a korban még nem hisztiznek, nem direkt csinálja, csak jelez feléd!

Mint írtad, fáj a foga, az ínye, ha neked is fáj valamid, neked sincs jókedved!

Tény hogy folyamatosan ha ez megy, az bér belefárad!

Mozdúlj ki, menj el barátnővel moziba, vagy kávézni, vagy hagyd a mamira kicsit a babát, a férjeddel menjetek el valamerre, vacsi, mozi, vagy menj el 1-2 napra, egy hétre a babával anyukádhoz ha messze lakik, kimozdúlsz, kikapcsolódsz, feltöltődsz, több türelmed lesz, frissebb leszel!

2012. aug. 9. 21:48
 3/14 anonim ***** válasza:
Kisfiam szintén 8,5 hónapos. Nagyon jó gyerek, egy szavam se lehet. Nálunk most az a gond, hogy eddig 3-szor aludt egy nap, de most áll át a 2-szeri alvásra, viszont így este 6 után már hulla, viszont aludni még nem akar, elég nehéz ilyenkor kitalálni mit szeretne, na ilyenkor bizony néha eldurran az agyam. Az a szerencsém, hogy ilyenkorra apa itthon van, és a fürdetést már megcsinálja ő, ez nekem nagyon nagy segítség. túl kell vészelni ezt az időszakot:)
2012. aug. 9. 21:49
 4/14 anonim ***** válasza:
2. válaszolónak. Az én fiam 8,5 hónaposan igenis csinál direkt dolgokat. Nálunk pl az a heppje, hogy nappal ha nem akar aludni akkor kihajigálja a cumikat a kiságyból, mert tudja akkor bemegyek, mert cumi nélkül nem tud elaludni. Biztos, hogy direkt csinálja, mert meglestem, hogy kidobja, és utána nézi az ajtót mikor megyek:))))
2012. aug. 9. 21:51
 5/14 anonim ***** válasza:
Bocsánat, hogy nem tudok érdemben hozzászólni, de muszáj elmondanom, hogy olyat nevettem az 1. válaszon, hogy a párom is megkérdezte mit nevetek ennyire, aztán ő is elolvasta és hasonlóan jót vidult rajta!:D Szinte látom magam előtt és bár tudom, hogy akkor éppen biztos nem vicces, de én mindjárt megszakadok a nevetéstől!:DD Köszönöm, hogy felvidítottál minket így estére!:)
2012. aug. 9. 21:52
 6/14 anonim ***** válasza:
25%

Amit az első írt, az hányinger!

A kérdezőnek pedig annyit tennék hozzá, hogy MÉG CSAK 8,5 hónapos, ettől csak nehezebb lesz, ahogy nő. Nem tudom mit vársz egy csöpségtől, hogy vágja magát grédába?

2012. aug. 10. 07:48
 7/14 anonim ***** válasza:
100%

Szia! Aranyos az első...vihogtam egy jót. Az tolsóval azonban nem értek egyet, és nem is kellene meghallanod az ilyen negatív mondatokat. Nem, nem lesz nehezebb, valamivel könnyebb lesz, 1 éves a fiam, ő is sokat bőg, jön a foga, tanul járni, egész nap 100%-ban rá kell figyelnem, mert MINDENT megeszik. Ideges vagyok, mert nem csinálhatom amit akarok, illetve kellene. Estére elfáradok, néha már 6-kor vágyakozva lesem az órát, hogy miiiiiikor lesz már nyolcóra.

Annyi lesz a jobb, hogy még több türelmed lesz, minden nappal egyre több lesz, erre ő fog megtanítani szinte észrevétlenül, csak magadon fogsz csodálkozni, hogy jééééé de király vagyok, emiatt régebben már robbantam volna, ma meg csak mosolygok.

Aztán amikor már megtanul beszélni még könnyebb lesz.

Természetesen minden egyes szakasznak vannak nehézségei, de én azt tapasztaltam, hogy mire odaérünk addigra mindig tanulunk valamit, önuralmat, türelmet, megedződünk, így azt is átvészeljük valahogy.

Szóval türelem, lehet, hogy csak egy rossz heted van, vagy pár rossz nap (menses)és jövőhéten sokkal jobb lesz.

2012. aug. 10. 09:25
 8/14 A kérdező kommentje:

Köszönöm válaszokat!

Kedves utolsó nagyon kedves voltál.

Utolsó előtti válaszát meg nem kommentálom.

Írtam én olyat,hogy glédába vágja magát vagy írtam bármi rosszat is a gyermekemről???

Nem,ugye,tehát kötözködni menj máshová.

Lehet még több türelmet kellene tanulnom,de neked meg némi jómodort...

2012. aug. 10. 10:11
 9/14 anonim ***** válasza:
A 6/8 csak annyit akart írni, hogy ha majd 2-3-4-5 éves lesz, na akkor aztán kell a türelem, amikor már tényleg direkt dacol és próbálgatja a határait.
2012. aug. 10. 10:18
 10/14 anonim ***** válasza:
62%
Szerintem mindenki kifárad és néha elfogy a türelme, nekem is, maximum van aki szuper anyának akarja magát beállítani és azért ír úgy,mint a 6-os válaszoló. Tegye, ha ettől jobban érzi magát, a válasza Őt minősítette. 1-es válaszoló írásán én is jót nevettem,magamra ismertem. Szerintem attól, hogy valaki anya lesz, a humorát még nem kell elveszítenie.
2012. aug. 10. 10:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!