Bébiszitter vagy nagymama lenne a jobb megoldás ebben a helyzetben?
5 hónapos a kislányunk,heti 3-szor vigyáz rá délutánonként és néha esténként a bébiszitter 3 hónapos kora óta.Hamarosan elutazunk a férjemmel 3 napra és nem tudom,hogy kire bízzam a picit.
Eredetileg úgy volt,hogy a bébiszitterünk lesz vele végig,de az anyukám megtudta,hogy elutazunk és mondta,hogy ő szivesen vigyáz a lányunkra.Csak az a baj,hogy elég keveset találkozik vele,nem ismeri annyira,mint a bébiszitter.De nem szeretném megbántani ezzel és nem tudom,hogy mit csináljak.A babám könnyen barátkozik,nem azzal van a baj,hogy sírna vagy valami,csak anya nem ismeri a szokásait,de megbántani sem szeretném.
Ti melyiket választanátok?
Valami miatt úgy érzem, nyugodtabb lennél a szitterrel. Mindig cselekedj érzésed szerint!
Bár nekem az is tetszik, hogy mindketten legyenek ott. Ez esetben viszont gondold át, édesanyád átengedi-e a babával kapcsolatban a döntést, ha ketten lesznek. És ők kijönnek-e egymással?
ha már le lettem pontozva elmondom igazából a véleményem.
elég szégyen az hogy heti 3x vigyáz a bébiszitter 3hós kora óta a bébire.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!