Gyesen lévő (2. babával) 39 hetes terhes anyuka 2 éves kislányát nem vehetik fel a bölcsődébe?
most nem értek valamit :S
azt írod, hogy a nagyot szeretnéd bölcsibe adni, aztán azt, hogy a segítségedre a nagyot rábízod de a kicsit nem!
most akkor a kicsit szeretnéd bölcsibe adni????
Köszönöm mindenkinek a kedves válaszát!
Igen, a nagyobbat szerettem volna beadni mert anyósomék is idősek már és az már sok egyszerre nekik ha a nagy is itthon van meg a pici is...Az iskola szerencsére csak heti 2 nap, de egész napos így valami megoldást kell találnom. Kell a szakma hogy később dolgozni tudjak...
Az én fiam is csecsemő volt mikor suliba jártam, két hetente két nap reggeltől estig. Akkor a mamival volt.
A kérdező nem egy hétre megy el, tehát miért ne vigyázhatna más a picire míg suliban van?
Két gyerekre meg, főleg ha az egyik csecsemő nagyon nehéz felügyelni, gondoskodni, ezért is lett volna jobb a kérdezőnek a bölcsi.
Kívánom hogy meg tudd oldani ezt a helyzetet!!!! Sok sikert a sulihoz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!