Tudom, hogy mindenkinek hurutja van tőle, de neves kérdés, külföldre. Vélemények?
Franciaországban élünk, francia férfival... most úgy őrület minden körülöttem, ahogy van, és az utolsó pofon volt a név utáni összeveszés. Úgyhogy ez szálka szokott lenni a magyarok szemében, mert eddig akinek csak mondtam, elítélte... de egyszerűen nem tudok mit csinálni; a gyerekeimnek nem magyar neve lesz, úgyhogy francia vezetéknév mellé csak francia keresztnév mehet. Megpróbáltam benyomni a kettő közé egy magyar nevet, de nem. Úgyhogy ettől függetlenül, és légyszi, ezt tényleg ne kritizáljátok.
Ikrek lesznek, és végül mindkettőjüknek kettő-kettő név maradt bent, úgyhogy igazából a kérdés, hogy a kettő közül nektek melyik tetszik jobban?
Fiúnak: Jaime és Lee.
Lánynak: Evelyn és Villoe.
Előre is köszönöm mindenkinek, tényleg.
19/N
szerintem is :) Jaime, Villoe
:)
Sok boldogságot!
Nekünk is mindenki beszólt, hogy ez ezért, az azért nem jó. Ezért kitaláltam egy nevet, ami tuti mindenkinél nagyon kicsapja a biztosítékot, és azt mondtuk szülésig, hogy az lesz. Sőt, csináltattam egy karperecet is, azt vitte ki a párom a szülőszobáról, azzal a névvel... Volt sápadás rendesen :D
Én is erősíteném a Jaime és Villoe tábort.Szerintem nagyon szép nevek és itthon sem okoznak fejtörést senkinek.
Mivel nagy valószínűséggel kint fogtok élni,nem is értem miért kellene magyar nevet adni nekik,hiszen az meg a franciáknak lenne furcsa.
Nem, de mindenki azt nyomja nekem, hogy magyar vagyok, a gyerekek is féig magyarok lesznek, és ezt másoknak is látniuk kéne, büszkének kéne rá lenni... stb. Vannak kedvenc magyar neveim, de ha a fiam Attilaként vagy Csabaként mutatkozna be... hmm... szerintem nem nagyon tudna elvegyülni a tömegben.
De már itt is láttam kiírni úgy ilyen kérdést, hogy földig voltak lehordva, amiért nem magyar nevet adtak a gyerekeknek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!