Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Tudom, hogy mindenkinek...

Tudom, hogy mindenkinek hurutja van tőle, de neves kérdés, külföldre. Vélemények?

Figyelt kérdés

Franciaországban élünk, francia férfival... most úgy őrület minden körülöttem, ahogy van, és az utolsó pofon volt a név utáni összeveszés. Úgyhogy ez szálka szokott lenni a magyarok szemében, mert eddig akinek csak mondtam, elítélte... de egyszerűen nem tudok mit csinálni; a gyerekeimnek nem magyar neve lesz, úgyhogy francia vezetéknév mellé csak francia keresztnév mehet. Megpróbáltam benyomni a kettő közé egy magyar nevet, de nem. Úgyhogy ettől függetlenül, és légyszi, ezt tényleg ne kritizáljátok.

Ikrek lesznek, és végül mindkettőjüknek kettő-kettő név maradt bent, úgyhogy igazából a kérdés, hogy a kettő közül nektek melyik tetszik jobban?

Fiúnak: Jaime és Lee.

Lánynak: Evelyn és Villoe.

Előre is köszönöm mindenkinek, tényleg.

19/N

2012. aug. 8. 20:13
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Csatlakozom, Jamie és Villoe:-).
2012. aug. 8. 21:53
 12/14 anonim ***** válasza:

szerintem is :) Jaime, Villoe

:)

Sok boldogságot!

Nekünk is mindenki beszólt, hogy ez ezért, az azért nem jó. Ezért kitaláltam egy nevet, ami tuti mindenkinél nagyon kicsapja a biztosítékot, és azt mondtuk szülésig, hogy az lesz. Sőt, csináltattam egy karperecet is, azt vitte ki a párom a szülőszobáról, azzal a névvel... Volt sápadás rendesen :D

2012. aug. 8. 23:11
 13/14 anonim ***** válasza:

Én is erősíteném a Jaime és Villoe tábort.Szerintem nagyon szép nevek és itthon sem okoznak fejtörést senkinek.

Mivel nagy valószínűséggel kint fogtok élni,nem is értem miért kellene magyar nevet adni nekik,hiszen az meg a franciáknak lenne furcsa.

2012. aug. 9. 09:52
 14/14 A kérdező kommentje:

Nem, de mindenki azt nyomja nekem, hogy magyar vagyok, a gyerekek is féig magyarok lesznek, és ezt másoknak is látniuk kéne, büszkének kéne rá lenni... stb. Vannak kedvenc magyar neveim, de ha a fiam Attilaként vagy Csabaként mutatkozna be... hmm... szerintem nem nagyon tudna elvegyülni a tömegben.

De már itt is láttam kiírni úgy ilyen kérdést, hogy földig voltak lehordva, amiért nem magyar nevet adtak a gyerekeknek.

2012. aug. 9. 09:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!