Bébikomp, vagy volt bébikomp használókat! (mármint a baba használja/ta) kérdeznék! Lett mozgásszervi problémája a gyermeknek? (Gerincprobléma, járásprobléma, stb. )
Kérdésem bővül tanulászavarral is! :)
Bár nem tudom, vannak-e már iskolába járó csemetéitek?
Az első gyermekem, aki kislány most 7,5 éves. Volt neki komp és 7 hónapos korától használta. 10,5 hónaposan indult el egyedül, ráadásul koraszülött volt, a 34. héten érkezett, 2200 gr-al. Most kitűnő tanuló!
Kislányom után 7 évvel született a fiam, egy kis vasgyúró. Őt nem tettem kompba, mert túl sok rosszat hallottam már róla, hiába volt ott ellen példának a lányom. Minden mozgási lépcsőfokot szépen produkált, ahogy a nagykönyvben meg van írva / 6,5 hónaposan ült, 7,5 hósan négy kézlábazott, most 9,5 és a bútorok mentén kapaszkodva sétál./ Neki nem hiányzott, mert szépen lefoglalta magát. Szerintem nem kell mindig mindent elhinni, de fontos, hogy a baba ne a kompba töltse a nap nagy részét, mert akkor nem fogja megtanulni az egyéb mozgásokat is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!