Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Univer, Hipp, vagy Kecskeméti?

Univer, Hipp, vagy Kecskeméti?

Figyelt kérdés

Melyik bébiétel a jobb??

Amit lehet inkább megfőzöm neki, csak amit ilyenkor nem lehet kapni frissen veszem neki bébiételként.

Melyik jött be nektek??

Köszönöm a válaszokat!!

2009. júl. 20. 11:24
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%
Én nem vagyok márkahű, mindegyiket használom, vegyesen. Én is inkább magam csinálom, csak ha nem itthon eszik, akkor viszek üvegeset, ha pedig itthon eszik olyat, amit én nem tudok elkészíteni, akkor is keverem hazaival. Nem akarom egyikre sem rászoktatni, de szeretném, ha a fenti okok miatt bármelyiket elfogadná. De gondolom lesznek olyan válaszok, akik egyik vagy másik mellett teszik le a voksukat.
2009. júl. 20. 11:27
 2/14 anonim ***** válasza:
100%
hipp
2009. júl. 20. 11:29
 3/14 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Mindegyiknél van olyan, amit kifejezetten szeret a babóca.

Én inkább akció-hű vagyok :) De azt is úgy, hogy mindig megnézem a címkét, hogy lehetőség szerint hozzáadott cukor ne legyen benne.

2009. júl. 20. 11:44
 4/14 anonim ***** válasza:
100%
Nekem sok üveges kaját eszik a babám. De én is mindig váltogatom, hogy szokja az ízeket, mert hiába ugyan az az íz, mivel nem egy cég, így más az összetétel. Én inkább azt názem, mi az amit szívesen adnék neki, és így választok kaját. Nem a márkát nézem. Ezekre a bébikajákra nagyon odafigyelnek, egyikkel sincs baj, szerintem
2009. júl. 20. 11:48
 5/14 anonim ***** válasza:
100%
Főleg Kecskeméti az ára miatt,ritkán Hipp.Az Univert nem szereti,pedig többször próbáltam neki.Az ízük nekem sem igazán jön be.Amikor a sütőtököt elkezdtük,ebből vettem és kiköpte.Megkóstoltam és nekem is keserű utóize volt.Másik fajtát egyből elfogadta.Így jártunk a tökfőzelékkel is.
2009. júl. 20. 11:52
 6/14 anonim ***** válasza:
100%
Kecskemétiből a főzelékek finomak, meg a sima gyümölcsök, a hippesből pedig a "gyümölcs és gabona" nagyon jó. Hippes főzelék ízetlen. Univert nem nagyon veszek, nem valami finomak.
2009. júl. 20. 12:00
 7/14 anonim ***** válasza:
100%
Rövid leszek: mind a 3 jó. :) Egyik se jobb a másiknál.
2009. júl. 20. 12:06
 8/14 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

A kicsi döntött nálunk, csak a kecskemétit eszi meg!

2009. júl. 20. 12:17
 9/14 anonim ***** válasza:
100%
HOLLE, ha megengedheted magadnak. Ez az egyetlen olyan bio termék, ami sem tartósító anyagot, sem tejszármazékot nem tartalmaz. Minden ízben nagyon finom. Jobb bio boltokban kapható!
2009. júl. 20. 12:21
 10/14 anonim ***** válasza:
100%

Akciót nézem én is. Hipp, Nestlé, Kecskeméti általában. Sokszor magam főzök.

Univert azóta nem veszek, mióta összehasonlítottam a többivel, és rájöttem, hogy míg a többi 190 g (pl. 6 hós), az Univer csak 163 g. Egyformának láttam az üvegeket, ezért nem nézegettem a súlyt. Amikor kitöltöttem a szokásos kistálba, akkor jöttem rá, hogy kevesebb.

Azóta nem veszek, hiába olcsó. Ha kiszámolom, 190 g U. árából kapok jobbat is, mert az U. azért nem olyan jó (szerintem).

Választékra a Nestlé, Hipp a jobb, a lányom mégis a Kecskemétit részesíti előnyben. :)

Bár a Hipp és a K. gyártója ugyanaz.

2009. júl. 20. 12:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!