Kinek mi a véleménye arról ha az anya lemond a gyermekéről?
Figyelt kérdés
Nagyon fáj ,de nekem sajnos a szülés után a kórházban kell hagynom a gyermekemet,mert( 23 éves vagyok)nincs hova hazavinnem.anyámék öten élnek egy szobában én meg ahogy megtudta a barátom,hogy babát várok elzavart.(Nálluk laktam)Hazajöttem anyámékhoz,de ide már babát nem hozhatok.Mit csináljak,ti mit tennétek a helyemben?Albérletbe nem tudok menni miből?Légyszi írjátok meg mi erről a vélemény.::))2012. aug. 7. 16:40
11/42 anonim válasza:
Azt hiszem neked nem csak szíved nincsen de agyad sem, egyik védekezés sem 100%os te észlény,ölte volna meg mert sok önző ember ezt csinálja,emellett lehet később is tudta meg,senkiről nem beszélhetsz így bár látszik a százalékodon milyen "ember" vagy....
12/42 anonim válasza:
8 hónapos? És még mosolyt is teszel a végére? Szóval, akkor csak a körülmények miatt vagy egyébként is le akarsz róla mondani? Erre még mindig nem kaptunk választ.
13/42 anonim válasza:
dolgozol? fogsz kapni gyed-et?gyerektartás?
14/42 anonim válasza:
en is azt figyelem hogy mosol;yt tesz a vegere! ki ez te pffff:(
15/42 anonim válasza:
Egyátalán nem lenne kedvem mosolyogni ha le kellene mondanom a gyermekemről, sőt, mikor megtudtad hogy terhes vagy akkor kellett volna ezen gondolkodni, mivel gondolom nem most derült ki! Legalább nem az első gondolatod az abortusz volt! Nagyon helyes, add örökbe!
16/42 anonim válasza:
Mondj le róla, a kérdést, a kommenteket végigolvasva,sokkal jobban jár úgy mindenki. Annyit tegyél meg, hogy valóban, papíron lemondasz róla, vagyis teszel a babáért annyit, hogy ÖRÖKBEADHATÓ legyen. Ez egy esély arra, hogy boldog családban nőjön fel, egy olyan párnál, aki évek óta babára vár. Utána meg ne zaklasd, ne keresd.
17/42 anonim válasza:
Legalább nem ment abortuszra! Persze védekezni kellett volna, de ha már így alakult, és valóban nem tudod hazavinni, akkor add örökbe!
Milyen érzések kavarognak benned?
18/42 anonim válasza:
Válaszd a nyílt örökbefogadást. Így még évente 1-2 képet is kaphatsz róla, hogy hogy fejlődik. Mellesleg azt is tudni fogod, hogy milyen emberekhez kerül.
19/42 anonim válasza:
Még mielőtt az abortusz ellenes kampány arcának kiáltjátok ki valszeg azért nem ment el kaparásra mert nem volt rá pénze ;)
20/42 anonim válasza:
19es!
Csak hogy tudd! Aki bizonyítani tudja, hogy nagyon rossz körülmények közt él, annak ingyenes az abortusz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!