Másnak is ilyen mozgékony volt 5-6 hós babája?
Egyik babám sem volt ölbebaba, sokkal jobban szerettek az ágyon vagy a földön egy pléden fetrengeni. Az én kislányom 8 hónapos, egyenlőre kúszik és most kezdett kutyázni, próbálkozik a mászással, egy percre nem marad nyugton. Emiatt pl marha nehezen is alszik el:)
Nem minden baba ugyanolyan temperamentumú, a felnőttek sem, van, aki jön-megy, más jobban érzi magát egész nap otthon egy fotelban.
a fiam nagyon lusti volt, ahova leültettem ott elüldögélt és elszöszmöszölt...10 hónaposan kezdett mászni, 14 hónaposan indult el.
a lányom 7 hónapos, mászik, már bejárja a házat, mindenhol feláll, egy perc nyugtom nincs tőle.sosem marad egy helyben.
Szerintem is teljesen normális.
Nekem 6,5 hós a lányom és ő sem szokott kiterülve feküdni, max. 10 másodpercig. :-) Szerintem azért nem az az általános ebben az életkorban, hogy egyhelyben fekszenek :-)
Inkább az a jellemző hogy állandóan "megy", mászik, mindig kiszemel valami játékot, odamegy érte, tapizza stb.
Be van sózva, ölben ő sem marad meg, csak ha sétálok vele max.
Én most jol el keseredtem. Az én babám olyan nyugodt, mint aki nyugtatót szed. Én nem tudom, hogy hoztuk össze , mert mindketten elég " izgága " tipusuak vagyunk. Most 4,5 hónapos de még mindig nagyon sokat alszik. ha földön van,(pléden) nem fekszik azért de de meg nem fordulna. Nem , hogy kutyázna. Viszont ő hasizombol akar felülni. Ezt gyakorolja, állandóan emeli fel a kis fejét.
Ugyhogy kedves kérdező , örülj neki, hogy ilyen aktív.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!