Eladhatom a kisfiam szülinapi ajándékát ha semmi szükségünk ra?
Figyelt kérdés
Kisfiam első szülinapjára anyósoméktól egy olyan tolókaros iciklit kapott. Iszonyat ronda, ráadásul semmi szükségünk rá mivel ha kimegyünk az utcára akkor 1. Vásárolni megyünk tehát kell pakoló hely a babakocsi aljában. 2. Sétálni megyünk és a kisfiam alszik közben egy jót. Ráadásul direkt meg is kérdezték, hogy mit vegyenek és én mondtam,hogy valami készségfejlesztős játékot de közölte, hogy ő olyan drága holmit nem vesz (200e fölött keresnek fejenként apósommal). Ezek fényében szerintetek pofátlanság lenne eladni és venni venni az árából valami használható játékot? Anyósék kb havonta- 2havonta 1x járnak felénk de tuti fel fog tűnni nekik ha nem látják a szerzeménnyüket...2012. aug. 7. 10:13
1/11 anonim válasza:
A gyermek mit szol a jatekhoz? Ha érdekli akkor tartsatok meg.Nem csak vasarlasbol meg setabol all a vilag:)Hadd probalja ki.
2/11 anonim válasza:
Később még hasznát veheti a gyereke, és lehet hogy tetszeni fog neki.
3/11 anonim válasza:
Nehéz kérdés. Én nem hiszem, hogy eladnám, egy ajándékból ne legyen sértődés... Ha meg mennek hozzátok és látják, hogy nincs funkciója, lehet, hogy legközelebb megfogadják, amit mondasz nekik.
4/11 anonim válasza:
Az az igazság, hogy ha neked nem is tetszik, de ezt másfél éves kor után baromira élvezik a gyerekek. Úgyhogy vedd elő később, különben vehetsz te magad egyet, mikor másokéra akar ráülni.
5/11 anonim válasza:
Majd ha már nem marad benne a babakocsiban nagyon jól fog jönni,addig tedd el valahova,ha majd belenő imádni fogja.:)
6/11 anonim válasza:
Miért kéne eladni? Szerinted nem fogja érdekelni a gyereket 4-5 hónap, esetleg 1 év múlva? Mindegyik kisgyerek szeret biciklizni, és a legtöbb kisgyereknek vesznek a szülei/nagyszülei tolókaros triciklit. Add el, de biztos vagyok benne, hogy legközelebb már bánni fogod, és te magad fogsz neki venni másikat...
7/11 anonim válasza:
Azért,mert neked nem tetszik,ne add el,nagyon hasznos,majd meglátod,kisfiam 1 évesen már odáig volt a kismotorért,és a hajtható kisautójáért,most 15 hónapos kapott egy kis biciklit,még nem tudja hajtani de nagyon tetszik neki.Hidd el nekem sokkal jobb hogy nem valami baromi drága játékot vettek amit úgysem használna a gyerek,ellenben egy kisbiciklivel.
8/11 anonim válasza:
Nekünk van babakocsink, biciklis ülésünk, hordozókendőnk, autónk és triciklink is. Mindet tudom használni, attól függően mennyire megyünk messzire. Hidd el, a triciklit is fogjátok majd használni. Felénk nagyon rossz az út, de ha csak rövid távra megyünk, mindig triciklibe teszem. Nagyon szereti!
9/11 anonim válasza:
Ne add el szerintem se! Most játszik azzal amit ti vettetek neki. Később meg vagy megszereti vagy nem. Én is vettem a kislányomnak triciklit és 50e ft volt(mi vettük magunk a többi járgánynak a felét fizettük)! Az 6 hónapos kortól használható lett volna. Meg is örültem. Először csak tologatni lehetett de dönthető az ülése. Most 1 éves és már leszedtük a lábtartót és most egy másik lábtartó tartja a lábát amire állítani lehet, de már néha a pedál is érdekli. viszont sokszor ő akar kormányozni. Ennek ellenére Külön van neki vásárlás (quinny buzz extra , de áruházban élelmiszert simán a bevásárlókocsiban ül és bele egy huzatot csináltattunk) és utazásra babakocsi és külön a séta, kávézó esetleg éttermes helyekre babakocsija (stokke xplory V3 evo)vagy úgy gondoltam télen is nem a zapp-ban fogunk kültéren lenni vásárláskor sem mert hideg lesz. Ezeket mi is volt hogy félig ajándékként kaptuk félig bele fizettünk... Mégis mind a hármat rendesen igénybe vesszük. Vásárlás, utazás: zapp, Ügyek intézése, üzleti találkozó, éttermezés, kávézó: stokke, napi 1 óra játszóterezés: smart tricke tricikli. A közelünkben nincsenek kisbabák vagy gyerekek ezért mi minden nap egy órát játszóterezünk, hogy ismerkedhessen. Nagyon igényli! Szerintem hasznát fogjátok venni. Ha meg nem tetszik, hát rakd be a szoba sarkába inkább mint hogy feleslegesen vitatkozzatok később. Az egy ajándék. Az nem ,,jár"! Ha szükségetek van még játékokra inkább magad vegyél még utólag néhányat. Majd ha mennek anyósék megmutathatod azokat mennyire imádja a biciklire meg nagy ívben tesz. Egyébként a játszótereket figyelve szerintem van most divatja is ezeknek azért vettek olyat neki. csak jót akartak. Ez tényleg nem egy olyan olcsó járgány mint az ember hiszi (mivel írod mennyit keresnek). Én magam is úgy érzem, hogy habár mégis megveszi az ember a saját gyerekének, szerintem egy műanyag járgányért manapság nem kéne ennyi pénzt elkérni. Nem arról van szó, hogy sajnáltam volna rá, csak ár-érték arányt tekintve szerintem kissé felül vannak értékelve ezek. A lényeg, hogy ne becsüld alá, mert ha magad kéne megvedd akkor örülnél, ha valaki bekopogtatna ajándékul vele.:)
10/11 A kérdező kommentje:
Bementem oda ahol vették, hogy nem cserélnék-e be valamire és akkor megnéztem,hogy mennyi volt, 13.000Ft... :s
2012. aug. 27. 10:10
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!