Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Szerintetek ez normális?

Timszy25 kérdése:

Szerintetek ez normális?

Figyelt kérdés

Holnap megyünk a 2 hónapos oltásra és tiszta ideg meg lelki beteg vagyok hogy a kisfiam oltást kap meg hogy fáj neki stb...Párom azt mondja más baba is megkapta és semmi baja de én akkor is ideges vagyok.

Szerintetek ez normális vagy én reagálom túl?

2012. aug. 6. 23:00
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Ideges az ember persze, de nem zokogok a gyerekkel együtt, ez egy kötelező és fontos (rossz)dolog amire ő nem is emlékszik mire hazaértek. Ha ennyire túlaggódod ezt, mi lesz ha elkapja pl. a 3 napos lázat, amikor 40 fokot nem bírsz csillapítani 3 napig, na az már para volt nekem, de az oltás nem.
2012. aug. 7. 10:40
 12/14 anonim ***** válasza:

Túlreagálod, mint ahogy itt fentebb sokan. Kívánom, hogy ez legyen a legnagyobb fájdalom a babádnak az egész életében, mint az a kis tűszúrás. Egyetlen másodpercig fáj, utána már el is felejti az egészet. Én egy cseppet sem izgultam emiatt, és nem éreztem lelkifurdalást, hogy fájdalmat okozunk neki.

Mondjuk szegényt a koraszülött osztályon naponta megszúrták a sarkán vérvétel céljából, és ott a legtöbb babának ennél sokkal fájdalmasabb beavatkozásokon is végig kell menni. Azt mondom, örülj, hogy ez a legnagyobb gondod!

2012. aug. 7. 10:50
 13/14 anonim ***** válasza:
Ha te ideges vagy, a gyerek is az lesz, és nem a szuri miatt fog sírni, hanem a feszültség miatt. Gyerekkórházban dolgozom, sokszor csak akkor tudjuk megvizsgálni a gyereket, ha a szülőt kiküldjük - az előtte zokogó gyerek megnyugszik, mosolyog.
2012. aug. 7. 13:46
 14/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat túl vagyunk az oltáson.Hát sírt egy picit aztán megnyugodott meg most estére lett egy kis hőemelkedése.
2012. aug. 7. 22:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!