Őszibarackot mivel tudom még kombinálni a krumplin, almán, banánon kívül? 6,5 hónapos baba,4 hete kezdtük a hozzátáplálást.
Nem tudom hol tartasz a hozzátáplálással,de nekünk nagy gondunk volt a széklettel.5 hós korától szorulásos volt.
Mindent kipróbáltunk.Laevolac glicerines kúp és az összes olyan gyümi ami lazíthatja a székletet.Semmi ne jött be.Aztán egy kis olajat csempésztem a főzelékébe.Na az volt a megoldás mindenre.Próbáld ki nem kell sok
Amúgy a hozzátáplálás elején lehetnek ilyen gondok.
ha azért adod mert nehezen kakil akkor leginkább semmivel ;)
ha bekevered krumplival vagy banánnal vagy almával akkor meg fogja fogni a pocakját! adj neki simán barackot vagy szilvát 10óraira, vagy főzött gabonapehellyel sűrítsd, de ne kombinld fogós ételekkel. az ebéd meg legyen csak zöldség hússal, azt se sűrítsd, csak még jobban megfogja a hasát.
Szia
Én 4 hónapos korátol adom neki a répát krumplival, almát,barackkal nekem a kekszes nem vált be, sütötököt simán vagy az almásat most6 hónaposak vagyunk és elkeztük a répa krumpli csirkemell kombinációt, ma pl krumpli pürét csináltam neki csirkemellel. (a krumpli pürét a saját tápszerével cináltam)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!