Melyik nevet vállaszam lányomnak?
Nem tudok vállasztani a 3 név közül.
Boglárka, Bíborka, Boróka
Sajnos én nem kaptam a legjobb nevet szüleimtől és nem szeretném ha majd az én gyermekemet is sokat bántanák a neve miatt.
Esetleg minden névre tudnátok mondani beceneveket?
Félek ,hogy majd ő is "bénának, cikinek, gáznak" tartja majd a nevét, mindenesetre a 3 közül szeretnék választani.
Nekem a Boglárka az eredeti alakváltozatában tetszik nagyon, ami úgy hangzik, hogy Boglár.
Van még egy ilyen "B" betűs név, ami nekem tetszik: Bibiána. Ehhez mit szólsz?
Szép név mind a három. Viszont a -ka végű neveket én nem szeretem, túlságosan kislányos. Ebből a boróka lóg ki, mert ott nem becéző alak, hanem egy növény neve.
Az én kedvenc nevem, ahogy majd a lányomat is fogják hívni a Bíbor. Így -ka nélkül, szerintem sokkal szebb. Lehet becézni Bíborka alakban, de nekem úgy nem tetszik. Becézés pedig Biri, Bori, Borka, Birus
A Boglárka névnek is adható a Boglár alakja, de az meg már túl komoly, férfias, és foglalkozás név szerintem.
A Bodza név nekem is tetszik, de páromnak nem tetszik.
Szóval én a kislányosság elkerülése végett a Bíbor nevet javaslom, nekem az a legszebb név.
Boldog baba várást!
én boróka vagyok, nagyon szeretem a nevemet, szerintem különleges :)
igen engem is csúfoltak rókaárak, de ha minden névvel lehet cikizni ha nem névvel akkor találnak más okot.
mivel a boróka alapból becézett, nem szeretem, ha becéznek, nem szeretem a borót meg hasonlókat.
igazából engem B-nem hívak a barátamim :))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!