Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Más 17 hó körüli baba is így...

Más 17 hó körüli baba is így viselkedik az utcán?

Figyelt kérdés

A kislányom folyton rohangászik, nincs egy pillanat megállása sem, sétálni nem tud csak futni, nem foghatjuk a kezét, hisztisen kirángatja a kezünkből, de muszáj lenne fogni, mert az autók elé menne. A járda minden oldalát bejárja, folyton futunk utána.

Ma a strandon szintén folyton csak ment, ide-oda, én kergettem, a csúszón kövön persze el is esett mert nem lehet fogni a kezét csak erőszakosan. A pléden is alig maradt meg h egyen.

Eddig ez nekem nem tűnt fel, természetesnek tartottam, de a férjem mondta tegnap, hogy ő senkit nem lát ennyit futkosni a gyereke után, hogy szinte lehetetlen normálisan sétálni vele. Szerintem még kicsi ehhez, ez a dolga, de azért elbizonytalanodtam. Így is elég szigorú vagyok vele, sok mindent nem engedek meg neki, nem tudom hogyan kéne jobban nevelnem őt.

2012. aug. 6. 20:46
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

Szívesen.

A tiltás mindenkinél más: Nálam az ha csak ezt hallja a gyerek:

nem szabad, ne nyúlj hozzás, nem érted, mondtam már ezerszer, ne csináld, értsd már meg hogy nem szabad stb. és ezt felváltva és nem tesznek hozzá körítést.

2012. aug. 7. 22:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!