Más 17 hó körüli baba is így viselkedik az utcán?
A kislányom folyton rohangászik, nincs egy pillanat megállása sem, sétálni nem tud csak futni, nem foghatjuk a kezét, hisztisen kirángatja a kezünkből, de muszáj lenne fogni, mert az autók elé menne. A járda minden oldalát bejárja, folyton futunk utána.
Ma a strandon szintén folyton csak ment, ide-oda, én kergettem, a csúszón kövön persze el is esett mert nem lehet fogni a kezét csak erőszakosan. A pléden is alig maradt meg h egyen.
Eddig ez nekem nem tűnt fel, természetesnek tartottam, de a férjem mondta tegnap, hogy ő senkit nem lát ennyit futkosni a gyereke után, hogy szinte lehetetlen normálisan sétálni vele. Szerintem még kicsi ehhez, ez a dolga, de azért elbizonytalanodtam. Így is elég szigorú vagyok vele, sok mindent nem engedek meg neki, nem tudom hogyan kéne jobban nevelnem őt.
Szívesen.
A tiltás mindenkinél más: Nálam az ha csak ezt hallja a gyerek:
nem szabad, ne nyúlj hozzás, nem érted, mondtam már ezerszer, ne csináld, értsd már meg hogy nem szabad stb. és ezt felváltva és nem tesznek hozzá körítést.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!