2,5 hónapos kis babának, van értelme játékot venni? És ha igen milyen fajtát, és konkrétan mit? Ti miket vettetek neki?
nem is az a lényeg, hogy játsszon vele, elég ha nézi, az is sokat számít :)
forgót lehetne használni, játszószőnyeg is nagyon praktikus mert annyi idős korában már kéne napi fél-1 órát a földön töltenie hason! csörgő, villogó, csipogó vackok, játékív babakocsira, hintaszék....
nem is olyan picike. csak tedd sokat pocakra és megltod, hamarosan már meg fogja fogni a kis játékokat :)
Nekem most 3 és fél hónapos a babám, két hónapos kora környékén vettem neki játékokat. Csörgőket, játszószőnyeget, amiről zörgő és zenélő állatkák lógnak le. Van egy zenélős óránk is, amin a gombokat kell megnyomni, és megszólal a zene, és leporelló könyveink.
A baba eleinte úgyis csak nézi, hogy te hogy játszol ezekkel, később majd ő akarja elérni, megfogni, megszólaltatni őket.
Az én fiam a zenélő órát szereti a legjobban, ha meghallja a zenét, már mosolyog és ő is próbálja nyomogatni a gombokat - egyelőre nem sok sikerrel, de ez is eljön majd. :)
Mindenképpen vegyél Te is játékokat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!