Mi a véleményetek erről?
hát igen, ez a tömegközlekedés szinte a túlélésért folytatott harcot váltja ki egyesekből, engem is csak néztek a zsúfolt buszon hogy miért akarok felszállni kocsival mikor úgy sem férnek már el,
de én akkor is felszálltam, menni kellett, hát jól leszóltak, hogy jön a következő nemsokára :(
én láttam kismamát aki elöl a babával kendővel bicajozott, ha megteheted ez is haladósabb mint mindenhová kocsit tolni
nekem sem maradt meg benne egyik sem pedig próbálkoztam ám ! valszeg ebben sem
viszont alig bírom elzavarni a sok kéretlen segítőt a ha babakocsival megyek :-)
ha éppen kell valaki akkor kinézek egy izmos fiatalembert rámosolygok és megkérem ugyan segítsen már -- és segít készségesen (az a legjobb ha ott a barátnője is --> imponálni akar neki) :-DD
szal bátran szólítsad le aki tetszik neked .-D
Hát, ez nagyon hasonlít arra a hordozóra, mint amit nem rég betiltottak, mert 3 baba megfulladt benne.
Mi kengurut használunk, biztonságos és nem kell vele bajlódni, csak becsatolom és már mehetünk is.
Én sem az erszényt javasolnám, hanem a kerikás kendőt, ebben tud nézelődni is. Aztán 4- 5 hónapos kortól mei tai, hátra is tudod vele tenni, az lesz a legkényelmesebb.
A kengururól lebeszélnélek, de a karikás és a meitai szintén könnyen kezelhető hordozó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!