Tényleg annyira rossz ha a baba külön szobában van már a kezdetektől?
Ha majd megszületik már szeretném ha külön lenne.Olyan a szoba hogy egy ajtóval egybe nyílik a miénkel.Tehát az mindig nyitva lenne.De mindenki kiosztott hogy azt ugy nem lehet,együtt kell aludnia velem,miért aludna külön stb.
Kicsit szarul esik mikor így lehurrognak,ha nem jó a babának,úgyis áthúzom majd a kiságyát,de miért ne lehetne megpróbálni hogy saját szobába legyen?Ennyire rossz?
Lányom most 1éves.Kezdetektől külön alszik,semmi gond nem volt ebből,én sajnos nagyon rossz alvó vagyok,minden légyzümmögésre felébredek,tehát a lányomnak minden kis nyöszörgését hallottam,ha meg sírt akkor pláne és rögtön átmentem hozzá.
Most,hogy szeparációs szorongás időszakát éljük,van,hogy át kellett éjjel vinnem a mi ágyunkba,mert csak ott nyugodott meg,de én egy szemhunyásnyit nem aludtam,mindig attól féltem,hogy összenyomjuk,vagy felébred és megindul az ágy szélére és leesik...,ráadásul nagyon sokat forgolódik is,kaptam pár szájba rúgást,hasba rúgást-fejelést,mikor melyik része volt arra :)
Ez akkor fog eldőlni igazán ha megszületett. Ez is mind oly sok minden gyerekfüggő.
Mikor a lányomat vártuk, megcsináltuk a szobáját, saját kezűleg festettem egy egész meserészletet, gyönyörű lett és álmodoztam, hogy milyen jó helye lesz itt, de jókat fog aludni, hogy fog majd neki tetszeni, ha már nagyobb lesz, stb. Na megszületett ő királykisasszonysága és felrúgott mindent. Rettenetesen rossza alvó volt első perctől kezdve, szerintem két kezemen meg tudom számolni, hány éjszakát, délutánt aludt a gyönyörűséges szobájában 6 hónapos koráig. Olyan fáradt voltam, hogy néha az ájulás kerülgetett, kettőt láttam már a nap végére, így ott aludt a szobánkban, könnyebb volt.
A fiam meg egész más volt. De a nagyból kiindulva az autós szoba és Verdák szőnyeg csak mélyen dédelgetett álom maradt. :))
Betettem a kiságyat a szobánkba és oda érkezett őkelme. De vele meg hamar kiderült, hogy nagyon jó alvókája van, így 5 hetese a saját szobájába került, azóta sincs semmi gond, azóta átalssza az éjszakákat, máshol nem is nagyon szeret aludni csak a saját helyén. Azóta neki lett csodaszobája, világítós csillagos tapétája, sok autóval és Verdák szőnyeggel. :))
Majd meglátjátok, mások véleményével meg ne foglalkozz.
Elejétől fogva külön alszik a 9 hós lányom. nekünk is közel a két szoba (közös falunk van), nem volt légzésfigyelőnk sem. nagyon jó alvó baba, sose volt eddig vele gond. Ha megébredt enni, akkor átmentem megszoptattam a hintaszékben, büfi és alvás. Azért se akartuk h velünk aludjon, mert férjem korán ébred, jobb ha alszik. De hangsulyozom h nagyon jó baba, ha ellenkezője lenne akkor lehet már én is beköltöztettem volna hozzánk, de mindenképpen külön ágyba akkor is. Próbáld meg nyugodtan külön, ugyis észrevezsed ha megébred. Sőt az elején arra is felkellsz ha csak nyujtózik egyet :)
Jó babavárást
dehogy rossz! ki mondta?! mindenkinek sokkal jobb,gyerek is jobban alszik,ti is, a magánéletről nem is beszélve. és az ajtót is be lehet csukni ha alszik,erre van a légzésfigyelő,bébiőr. ne hagyd magad lebeszélni a mártír anyukák részéről,akik meg vannak győződve h csak az a jó anya aki 24 órában a gyerekével van. az ilyenek irigyek,mert nincs házaséletük,magánéletük, és a gyerekekbe csimpaszkodnak.
a házasságod,férjed is hálás lesz érte ha marad magánéletetek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!