Van valakinek friss tapasztalata a babaszafari.hu-ról? Korrektek a rendelés és a kiszállítás során?
Mi is többször rendeltünk tőlük. Első alkalommal egy babakocsit szerettünk volna. Betettem a kosárba, lenyomtam, visszaigazoltak. Majd szépen felhívtak, hogy csúszik egy hetet. Mondom ok, annyit tudok várni. Persze a babakocsi még mindig megvásárolható volt ezen idő alatt... Egy hét múlva megint érdeklődtem, és azt mondták, hogy majd kövi héten. Nah ezt én 3 hétig csináltam, aztán megvettem máshonnan.
Utána rendeltem egy 10E ft értékben lévő kis csomagot, cumikkal, hasonlókkal, kislányomnak, direkt kértem, hogy lányos szín legyen, vagy uniszex, erre benyomták a kék cumit, ez azért ...
Utána hónapok teltek el, enyhült a mérgem, gyerekülést rendeltem tőlük. Megint kosár, rendelés visszaigazolva...Megint hívnak, hogy jelenleg nincs raktáron. Mondom ok. Ha tutira beérkezik 1-2 héten belül, azt megvárom. ÓÓ, tuti azt mondja. Ok. Kövi héten hívom, még nincs. Gondoltam írok is egy mailt, hogy tartsanak számon, az elsőre válaszoltak, a többire nem. 2 hét eltelte után megint írtam, semmi. Felhívtam őket, 2 napig nem lehetett elérni, senki sem vette fel. 3. napon felvette egy nő, épp, hogy bemutatkoztam, megszakadt a vonal. Újratárcsázom, és nem kapcsolható. Kb. 20x hívtam őket újra és újra percenként, nem volt kapcsolható. Már épp megírtam a szép kis levelemet a fogyasztóvédelemnek, fél órára rá még adtam egy esélyt, felhívtam, felvette. Mondom a gyerekülés miatt telefonálok, azt mondta, hogy még csak jövőhéten érkezik, erre erélyesen sztornóztam.
SOHA TÖBBET BABASZAFARI.
Megrendeltem Brendonból, két nap után itt volt a termék! Ők, ha valami nincs raktáron, bosszankodhat az ember, de nem tudja kosárba tenni. Ennyi. Amit megrendelek, az tuti itt lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!