Anyukák! Szépség kérdés! Hogyan mentek el nagyobb bevásárló körútra pici gyerekkel (2 éves alatt)? Értem itt az öltözködést, cipőt, sminket, hajat.
Szerintem aki neked azt mondta hogy slampos vagy nincs gyereke. :) Megnézném hogy ő hogyan csinosítgatná magát egy pár hónapos vagy 1-2 éves gyerek melett. Mert oké ameddig nincs gyereked órákat eltölthetsz a hajad megcsinálásával, sminkeddel, ruha kiválasztásával stb.
Témára visszatérve én mindig is csinosan öltözködtem, a ruhatáram nem változott a szülés után sem mivel 50 kg voltam előtt és utána is. Most így nyáron rövidnadrágot, toppot/pólót hordok szép szandállal vagy papuccsal. 1-2 ékszer, sminknek szempillaspirál, bronzosító, ennyi. Hajam majdnem derékig érő, ha nincs túl meleg kiengedem de előtte behullámosítom,ha meleg van felfogom kontyba és bele valami szép "díszt" rakok. Alapjába véve foglalkozom a kinézetemmel járok kozmetikushoz, pedikűröshöz. Nem nézek ki idétlenül a gyerekem melett sőt mindig dicsérnek hogy csak úgy sugárzom :) Ettöl fuggetlenül eggyáltalán nem nézem le azokat az anyákat akik "slamposak"
Biztos nem a nagybevásárláshoz rittyenteném ki magam, akárhogy örülne is a férjem.
Múltkor pl esküvőre mentünk, úgy déltől háromig voltam a fürdőben, pedig csak a hajamat csináltam meg, és tussal kihúztam a szememet, közben gyereket etettem-altattam, összeraktam a cuccukat estére, mert anyuékhoz adtuk le őket.
A bevásárlás előtt abszolút nem vagyok hajlandó smikelni, hogy az arcomba csorogjon, miközben fogom a kicsit és rohanok a nagy után. Magassarkú? csak alkalmakra!
Őszintén, én halálra tudom röhögni magam azokon az anyukákon, akik lassan, kopogva közlekednek apuka után, aki rohan a bevásárlókocsit tolva, hogy még időben elkapja a gyereket, mielőtt az bemászik a hentespultba.
Én a stílusomon nem változtattam sokat,mióta anya vagyok,nyáron amúgy is összefogom a hajam, mert melegít, a smink lefolyik, a sarum gyönyörű ezüstszínű,ami megy az egyszínű ruháimhoz, és elegáns.
A sportcipőt mondjuk én sem szeretem, inkább valami csajos színes tornacipőt veszek fel, de ha valaki emiatt azt mondaná rám, slampos...most komolyan valaki azért slampos,mert nem plázacica?
Nekem bőven elég volt a kirittyentésből az a 10 év, amit a gyerekek születése előtt bankosként dolgoztam.
Azóta örülök neki, hogy nem kell állandóan jól kinéznem. Amikor elmegyünk valahová a férjemmel és a gyerekekkel kihúzom a szemem, felveszek egy farmert vagy valamilyen csinosabb, egyszerűbb nadrágot, felkapok egy tunikát és egy balerina cipőt vagy lapos, nőcisebb papucsot. A hajam hosszú, sok és dús, a göndör és a hullámos között félúton, ezért mindig szorosan összefogom. És beteszem a kontaktlencsémet. Ha csak leugrok a boltba bevásárolni, akkor az itthoni cucchoz csak felkapok egy egyszerű papucsot és a szemüveg is marad. Most egy térd fölé érő farmer van rajtam egy szűk, egyszínű piros trikóval.
Szia! Hát én sétálni,játszótérre, vásárolni is ugyanazokba a ruhákba megyek. Próbálok normlisan öltözködni, nekem a sportosan elegáns stílus jön be.Papucs, szoknya, póló, vagy ruha, éppen mihez van kedvem. Nyáron nem festem magam, max. szempilla spirál, de amúgy színezett nappali krém.
3,5éves és 4,5hónapos gyermekek anyukája;
Szia!
Én a magassarkúból az idén csak a gyékény szerű telitalpú divatcipőt vettem mert kifejezetten kényelmes!!!! Viszont mégis többet voltam papucsban (szép csillogó köves csajos!) az említett problémák miatt.
Szülés után kitetováltattam a szemöldökömet, szemhéjamat és havi 1x szempillát csináltatok. E mellé nem szükséges semmi smink már. Maximum reggel átfésülöm a 3d-s (teljesen természetes hatású) szempillámat amit senki nem mond meg laikus hogy mű csak hogy meglepően hossz
*hosszú a szempillám...
Körmöt is havi 1x töltetek fodrászhoz 3 havonta járok. Az idén szoliba is ritkán jutottam el és gyakran barnítókrémet használtam. Azóta kaptam a páromtól egyet itthonra. A felsőim is hiába póló mind nőiesek és ugyan anyni idő magamra rántani mint egy sportosat. Így kerülöm el, hogy ,,slamposnak" tűnjek. Holott tényleg csak reggeli zuhany és fésülködés az amit 5 perc alatt lezavarok reggelente. Igaz a tetoválás nem olyan hú de kellemes, de szülés után már másképpen gondol az ember a fájdalomra:D Legalábbis viszonyít. A körmöm pedig egyszerű sima kocka fehér francia. Semmi nincs rajta így mindenhez passzol. Nyáron megcsináltattam szintén zselével a lábujjamon is de azt 2 havonta is elég megcsináltatni. Sima francia az is. Igazából így semmi időt nem vesz igénybe a mindennapos készülődés. bajban lennék én is ha annyi idő lenne amíg összeszedem magamat mint szülés előtt volt...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!