HIPP kupon! Mi az 1-es kupon?
Írtam a HIPP-nek, mert anno nem kaptam ilyen kupont, amiről olyan sokan beszéltek. Küldtek egyet, nagyon kedvesek voltak.
Kiváltottam ma és láttam, hogy 2-es kuponról van szó, ami egy "Gratulálunk az érkezésedhez!" c. dobozra cserélhető.
Ezek szerint akkor terhesség alatt is kapnom kellett volna már a védőnőtől egy ilyen kupont, ami az 1-es lett volna?!
Ill., még egy olyan kérdésem lenne, hogy hány ilyen csomag van? Mert ebben a csomagban van egy piros kupon, ami 8. hónapos kortól váltható be.
Köszi az infókat :))
Ahhm, értem!
Akkor a kórházban kellett volna megkapnom.
Nálunk elég sokan panaszkodnak, hogy nem kapnak semmit se meg, valószínű nálam is így volt ez 1 éve.
Nem értem, hogy miért kell ellopni ezeket az ingyen csomagokat az anyukák elől..
Minden esetre köszönöm :)
utolsó vagyok:
én is egy éve szültem,nálunk vagy 4 fajta csomagot is adtak,mert a kórház le volt mindegyikkel szerződve.
Én Szolnokon szültem.
Azt hiszem 2 vagy 3 csomagot kaptunk.
1) Felicitas csomag
2) Promobox csomag
Na ... a 3.-ra nem emlékszem .. úgyhogy valószínűleg csak kettőt kaptunk..
A Promobox-os is olyan volt, hogy az egyik kismamának a 0,5 L-s Domestost kilopták.
A másik kismamának meg csak a szórólapokat hagyták benne.
Én is ezt a két csomagot kaptam, ezekben voltak a HIPPes termékek és a 2.csomagra váltható kupon is.
A 2.csomiban van a 3. kupon és így tovább...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!