Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » HIPP kupon! Mi az 1-es kupon?

HIPP kupon! Mi az 1-es kupon?

Figyelt kérdés

Írtam a HIPP-nek, mert anno nem kaptam ilyen kupont, amiről olyan sokan beszéltek. Küldtek egyet, nagyon kedvesek voltak.

Kiváltottam ma és láttam, hogy 2-es kuponról van szó, ami egy "Gratulálunk az érkezésedhez!" c. dobozra cserélhető.

Ezek szerint akkor terhesség alatt is kapnom kellett volna már a védőnőtől egy ilyen kupont, ami az 1-es lett volna?!

Ill., még egy olyan kérdésem lenne, hogy hány ilyen csomag van? Mert ebben a csomagban van egy piros kupon, ami 8. hónapos kortól váltható be.

Köszi az infókat :))

2012. aug. 3. 12:48
 1/9 anonim ***** válasza:
Nekem úgy volt, hogy az első a kórházi csomagvan volt benne. Ebben voltak tanácsadó füzetek meg tea termékminták a babának és a mamának is, meg talán kiskanál meg előke, ha jól emlékszem. Abban volt a kettes kupon, amit 4 hóstól lehetettt kiváltani, ebben volt egy kiskanál, egy babakaja, egy babainnivaló és egy póló, valamint a 3. kupon, amit 8hótól válthatunk be.
2012. aug. 3. 12:56
 2/9 anonim ***** válasza:
Ja és asszem van 4-es is.
2012. aug. 3. 12:57
 3/9 A kérdező kommentje:

Ahhm, értem!

Akkor a kórházban kellett volna megkapnom.

Nálunk elég sokan panaszkodnak, hogy nem kapnak semmit se meg, valószínű nálam is így volt ez 1 éve.

Nem értem, hogy miért kell ellopni ezeket az ingyen csomagokat az anyukák elől..

Minden esetre köszönöm :)

2012. aug. 3. 12:59
 4/9 anonim ***** válasza:
Igen van 4-es is,ezt 1éves kortól lehet kiváltani.
2012. aug. 3. 13:00
 5/9 anonim ***** válasza:

utolsó vagyok:

én is egy éve szültem,nálunk vagy 4 fajta csomagot is adtak,mert a kórház le volt mindegyikkel szerződve.

2012. aug. 3. 13:01
 6/9 anonim ***** válasza:
Első vagyok! Én a kórházban 2 csomagot kaptam. Székesfehérváron szültem. Barátnőm előttem egy hónappal Pesten szült, ő 3 csomagot is kapott.
2012. aug. 3. 13:14
 7/9 A kérdező kommentje:

Én Szolnokon szültem.

Azt hiszem 2 vagy 3 csomagot kaptunk.

1) Felicitas csomag

2) Promobox csomag

Na ... a 3.-ra nem emlékszem .. úgyhogy valószínűleg csak kettőt kaptunk..

A Promobox-os is olyan volt, hogy az egyik kismamának a 0,5 L-s Domestost kilopták.

A másik kismamának meg csak a szórólapokat hagyták benne.

2012. aug. 3. 13:36
 8/9 anonim ***** válasza:

Én is ezt a két csomagot kaptam, ezekben voltak a HIPPes termékek és a 2.csomagra váltható kupon is.

A 2.csomiban van a 3. kupon és így tovább...

2012. aug. 3. 15:23
 9/9 anonim ***** válasza:
Első vagyok. Én is ezt a kettőt kaptam, mint te és az egyikben volt a hippes cucc is. Akkor neked kivette valaki, vagy mi?
2012. aug. 4. 21:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!