DM kupon kérdés, hogy csinálják?!
Figyelt kérdés
Aki tonnaszámra árulja Vaterán/Teszveszen a bababónusz/végösszegi/joker kuponokat, honnan szerzi???2012. jún. 8. 14:42
2/19 anonim válasza:
Regisztrál a Dm-ben Bababónusz kártyára, és ott automatikusan kap egy kupon füzetet. Tehát a Dm-ből szerzi :D
3/19 A kérdező kommentje:
Igen, kap EGY kuponfüzetet, de látok olyan eladót, akinek szinte folyamatosan van 5-10-15 C&A, 15%-os végösszegi, stb kuponja.
2012. jún. 8. 15:04
4/19 anonim válasza:
nekem is van most 6 füzetem,csak én nem eladom,hanem ami nem kell elajándékozom. sok pontom van,ennyi.
5/19 anonim válasza:
Lehet, hogy "közel van a tűzhöz"?...
6/19 anonim válasza:
Volt amikor nekem is sok pontom volt és több 50p-os füzetet is kiváltottam a 25%-os kupon miatt.Ennyi,nem kell mindjárt összeesküvés-elméletet gyártani. :D
7/19 anonim válasza:
Nekem 2 lurkóm van, így kapásból kaptam mindkettőre, a barátnőmnél szintén 2 pici, ő nem jár dm-be és nekem adta. Mondjuk én nem adom el hanem ami kell elhasználom, ami nem tovább"ajándékozom".
De lehet csereberél, lehet adott érte olyan kupont ami neki nem kell, ezt meg pénzé teszi.
8/19 anonim válasza:
Én pl úgy jártem, hogy a 7-12 hónapos kuponfüzetet már 4* küldték ki. Mikor újra regiztem, akkor is kaptam egy kuponfüzetet. Szóval így már 5 C&A-s kuponom van, + ezen kívül még 4 egyforma füzet... Bár nem adom el, mert szeretem a C&A-s cuccokat, és ott vásárolok neki, így még jó is. De simán lehet, hogy mondjuk egy takarítócégnek, vagy ilyesminek dolgozik, és ott szokott bevásárolni, így több tízezer Ft után kap pontokat, a füzeteket meg kiváltja, de nincs rá szüksége. Vagy ott dolgozik, és lenyúlja.
9/19 anonim válasza:
én pl. sokat kapok barátnőimtől, van hogy nekem sincs rá már szükségem ezért felteszem 1ft-ra.
10/19 anonim válasza:
fece csere-bere oldal
.ill nem létező babával regiznek.
én is úgy regizetem a nagylányomat hogy nem volt nálam anyakönyvi azt mondta nem kell,
tehát ha 9hó múlva kitalálnák egy nevet és évszámot simán bevennék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!