Adhatom-e a 7,5 hós fiamnak a kifejezetten babák részére készült almalé helyett a rendes dobozos,100%-os almalevet?
Figyelt kérdés
Mondjuk Hohes-C-t vagy Happy Dayt. Lezs tőle valami baja?2009. júl. 18. 18:03
1/16 anonim válasza:
Semmi baja nem lesz, de higítsd, én a baba ivóleveket is higítom, nem annyira cukros, jobban oltja a szomját, és azt is hallottam, h nem egészséges, megterheli nagyon. ha nincs higítva.Egyébként Aldiban vannak nagyon jó gyümilevek, 100%-os alma, és társai.
2/16 A kérdező kommentje:
Igen, én is mindíg higítva adom neki, de a sima vizet nem hajlandó meginni, ezért mindíg keverek bele egy kis gyümölcslevet.
2009. júl. 18. 21:00
3/16 anonim válasza:
Így szerintem teljesen rendben van. Én most vettem Pickwick gyerekteát, azt viszont ízesítés nélkül, magában megissza, erdei gyümis. Próbáld ki, hátha a Te manód is elfogadja!
Első voltam.
4/16 anonim válasza:
talán auchanban lehet kapni 3 vagy 5 literes tiszta almalét, azon érezni, hogy nincs más benne, próbáld ki azt, én inkább azt adnám. 14 hós kislány anyukája.
5/16 anonim válasza:
Szia!
Ajánlom a Devics Józsefné: Csecsemők szakácskönyve című könyvet.
Még ma is csak gyümölcsből készült levet adok.
20 hónapos babuci anyukája.
6/16 anonim válasza:
Ja és szerintem csak a víz az igazi.
Gyümölcslevet inkább csak akkor adok, ha két kaja közt kicsit hosszabb idő telik el.
7/16 anonim válasza:
Ha a babák részére készült akkor miért ne adhatnál?
A baba ital nem 100%,nem kell higitani,a paradicsom 99% de azt oda lehet adni neki,a többi csak 30-40%.
8/16 A kérdező kommentje:
Tehát, a kérdésem az volt, hogy a babáknak készült helyett, adhatom-e a Hohes-c-t mondjuk! Az is 100%-os!
2009. júl. 22. 16:32
10/16 anonim válasza:
Ha nincs benne cukor akkor persze, adhatod!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!