Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Hanna vagy Zsófia? Melyik név...

Hanna vagy Zsófia? Melyik név tetszik jobban és miért?

Figyelt kérdés

Igen, tudom, hogy mindkét név nagyon gyakori mostanában :)

A vezetéknevünkhöz mind a 2 név illik, de csak egy keresztnevet szeretnénk adni a születendő kislányunknak.

Nem a válaszok alapján fogunk dönteni, csak érdekelne, hogy másoknak melyik név tetszik jobban :)

Előre is köszönöm a válaszokat!

2012. aug. 2. 18:28
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
68%
6-os vagyok, én meg azért is felpontoztam minden Zsófiást,bibíí!
2012. aug. 3. 15:26
 12/26 anonim válasza:
47%
Hanna, az különleges és szép név :) Zsófiából már túl sok van, és amugy is csúfolhatják a gyereket majd hogy ZsóFIKA :D:D:D:D
2012. aug. 4. 17:30
 13/26 anonim ***** válasza:
66%
Nekem mind a kettő név tetszik. De ha választani kell, akkor inkább a Hanna mellett voksolnék. :)
2012. aug. 4. 17:35
 14/26 anonim ***** válasza:
66%
Nekem a Hanna tetszik jobban.
2012. aug. 4. 18:07
 15/26 anonim ***** válasza:
57%
Nekem is a Hanna tetszik jobban, egyrészt mert modernebb és szebb, másrészt pedig személyes problémáim vannak egy Zsófiával, tudom ennek semmi köze ehhez, de rossz élményeket ébreszt bennem a név, így én ezért sem választanám. :)
2012. aug. 4. 18:54
 16/26 anonim ***** válasza:
76%
ne haragudj, de rengeteg Hanna van mostanában, nagyon divat név! A Zsófia klasszikusabb, nem olyan amit egyszer felkapnak, lesz ezer ilyen gyerek... Zsófira szavazok.
2012. aug. 5. 00:25
 17/26 anonim ***** válasza:
100%
nekem most a "kalapban" mindkettő benne volt,végülis kisfiúnk lesz de ha lány lett volna,akkor zsófia. sokkal jobban lehet becézni,sztem jobb kicsinek és nagynak is
2012. aug. 5. 10:18
 18/26 anonim ***** válasza:
66%
Lehet hogy a Tiétek lesz az 1000. Hanna,de nekem ez jobban tetszik,mint a Zsófia :)
2012. aug. 5. 11:10
 19/26 anonim ***** válasza:
86%
Lányom Zsófit kapta,dédimamám tiszteletére. Bnőm lánya Hanna. Igy nem tudok dönteni melyik a szebb:) Kicsit talán a Zsófira szavazok, több a becézése:)
2012. aug. 5. 12:45
 20/26 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat!

Hát igazából még mindig nem jutottunk előrébb, egy érv ide - egy oda... Dilemmázunk :) Októberig szerencsére még van egy kis időnk.

2012. aug. 5. 13:52
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!