Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Hasfájás vagy sem?

Hasfájás vagy sem?

Figyelt kérdés

6 hetes a babám, nyűgös napjaink vannak. Anyatejes, és evések előtt kap Infacolt. Ugyanis hasfájásra gyanakszom. Ma evett bal ciciből 80 gr-ot. Sírt, hogy még éhes. Evett a jobb ciciből 50 gr-ot. Majd kicsit nyűgösen, de elaludt, és nyugodtan szundizott fél órát. Egyébként napközben nehezen tudom elaltatni, babakocsiban másfél órát alszik kint. Az estékkel érdekes módon nincs gond, akkor nyugis.

Fél óra alvás után visítva ébredt, húzgálta a lábait. Pár percre megnyugodott, majd ismét sírás. Ha a vállamra vettem, akkor elnézegetett, kicsit megnyugodott. A hasfájás állítólag a késő du.-i órákban, vagy este jelentkezik. Úgyhogy szerintetek mi lehet a baja? Mecsek baby teát adjak neki?

2012. aug. 2. 12:15
 1/3 anonim ***** válasza:
Ha húzgálja a lábacskáit valószínű a pocija. A tea is segíthet, de ha elfogadod a tanácsom: mi is hasfájással küzdöttünk, tea, infacol, espumizan csepp és társai. Véletlen a DM-ben kezembe került egy picike szőlőmag-párna amit hasfájásra javasoltak. Nem volt veszteni valóm, megvettem. Nagyon hálás dolog. Fel kell melegíteni mikróba, és a pici pocakra tenni. Nekünk bevállt.
2012. aug. 2. 12:21
 2/3 anonim ***** válasza:
Biztosan hasfájós! Ha elég régóta kapja a cseppeket, és nem hat, próbáld ki az Espumisan cseppeket! Kinek mi válik be! A szélcső sem rossz megoldás, patikában lehet kapni!
2012. aug. 2. 12:40
 3/3 anonim ***** válasza:

Igen, nálunk az espumizan csepp jobbnak tűnt.

Szélcsőt tudod a lázmérővel is helyettesíteni. :)

2012. aug. 2. 13:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!