9 hónapos babámnak kevés a tejem, esti vacsorát hogyan oldjam meg?
Sziasztok!
Ma volt a védőnő,és mondta,hogy nagyon kevés a súlya a lányomnak ( 8350kg),mert szerinte már 9kilónak kéne lennie..
Napirenddel nem volt baja,csak,hogy már kevés a tejem és ezért kel éjszaka általában sokszor,mert éhes.
Eddig Sinemil-t kapott kanálból.. 3-as tápszert fogok neki venni,azt milyen cumisüvegből adjam neki? Menniyre kell higítani vagy hogy kell?
Mert cumisüveg ellenes,vizet is már elég régóta itatópohárból issza meg.
Ezt a tápszert közvetlen lefekvés előtt adjam neki?
Vacsit,fürcsit el kell tolni?
Mert eddig fürdetés után evett Sinemilbe belekevertem maradék kicsi főzeléket. Ez van fél8kor.. 1 óra múlva vagy legkésőbb 9órakor már alszik.
Annyira elrontja a napomat,kedvemet amikor jön a védőnő és a súlyával piszkál mindig..pedig nem is vékony,semmi. :-((( Mindenki mondja milyen jól néz ki,kiegyensúlyozott,boldog,vidám baba,pörög egész nap..Ő az :-)
Hát nálunk úgy van,h városrészekre vannak osztva a védőnők..
Köszönöm,hogy próbáltok vigasztalni,olyan nehéz néha kezdő szülőnek lenni,pláne ha egy ilyen nő elrontja az ember napját!
Ma meg a nagy melegben pláne nem evett Nati,pár szem kocka sajtot evett most ebédre mást nem akart-már egyből kétségbe estem,eddig nem volt semmi bajom az ilyen helyzetekkel. Hülye nőbe már :-(
Még senki,mert attól függetlenül segítőkész,meg nagyon aranyos,nekem is ő volt a védőnőm kicsi koromban..
De,ezzel a súllyal őrületbe kergeti az embereket..
Jah és így,h városrészre vannak osztva,így járnak ki az anyukákhoz!
Hát akkor csak ki kell bírni. :(
A pici mennyi idős koráig jár ki nálatok????
Egyébként a kajálás miatt is nyugi. A fiam sem nagy evő. Jajj még csak egy olyan védőnő hiányzott volna mint a tiéd, nálam is ezt csinálta volna. :(
Egész pici kora óta nem evett sokat, most sem viszi túlzásba. Már lassan 3 éves, de reggeli az nuku, max 10óra felé éhezik meg, ha adok neki hamarabb nem eszi meg.
Volt olyan napunk, hogy egész nap beérte egy almával, meg 3-4 porci párizsis kenyérrel. Ő inkább csak iszik.
Azt hiszem 1éves koráig járnak ki.. de épp egyik nap beszéltük barátnőmmel,h a mi védőnőnk képes utána is havonta :-D
Nati sem nagy evő,ő egy gerezd almával is elnyammog ha kell,olyan mint én. :-)
Kicsit meg is nyugodtam,olyan yoo,hogy támogattatok,még ha így is!!!! :-)
Bár,ha apa haza ér,úgyis elbőgöm magam:-D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!