Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Hova lehet menni "szórakozni"...

Hova lehet menni "szórakozni" Budapesten (az állatkerten és a strandokon kívül) 2 év alatti gyerekkel?

Figyelt kérdés
2009. júl. 18. 09:46
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Tropicarium esetleg? Sztem neki nem is kell belépő.
2009. júl. 18. 10:33
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

szia

mindig vannak különböző rendezvények-figyeld a neten.most pl a Lánchidon,múltkor Visegrád volt nagyon jó.vannak kölyökparkok-de az elég húzós.sok helyen van táncház,kirakodóvásár.a jégpálya helyén a Terasz nevű.szép parkok,játszóterek pl a városligetben.aztán margit sziget,hármashatárhegyen sárkányozás,római parton kavicsozás,...vannak ötleteim mindig

érdemes az elevengyerekek.hu-ra feliratkozni-ott mindig ajánlanak jókat

2009. júl. 18. 14:31
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
egy nagyobb játszótéren is simán el lehet tölteni fél napot, leterítessz egy pokrócot a szélén és onnan figyeled a babót piknikszerűen, vihetsz napernyőt, harapnivalót..jó buli
2009. júl. 20. 19:30
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Játszóház. Pl a Lurdy házban a játszóház szerdánként féláron van. Szerintem jó hely, a fiam nagyon szereti.
2009. júl. 20. 19:32
 5/7 anonim ***** válasza:
100%

Kedves Utolsó!

Mennyibe kerül az a játszóház a Lurdyban?

Köszi.

Én az első gyereket vittem annó a Vidámparkba is.

Van olyan része ahol ilyen kicsiknek való játékok vannak.

De az enyém még csak 1 éves. Még vele nem voltunk.

2009. júl. 20. 19:56
 6/7 anonim ***** válasza:
100%

19:56-os!

Olyan 600-700 körül van egy óra féláron! Főleg rossz időben járunk oda, érdemes a honlapjukat megnézni!

[link]

2009. júl. 20. 20:22
 7/7 anonim ***** válasza:
100%

Köszke!

Voltunk már ott a nagyobbik fiammal amikor még kisebb volt. Ott tartott egy csoporttársa szülinapi bulit.

2009. júl. 20. 20:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!