20 fok körüli időben hogy kell felöltöztetni egy 4 hetes babát?
Figyelt kérdés
Nem akarom túl öltöztetni ,de félek hogy nehogy megfázzon.Késöbb mennyivel kell lezserebben pl félévesen2008. máj. 7. 19:11
1/3 anonim válasza:
Szia.
Alányom 3,5honapos,én rövid ujjú badit,vékony pulit,egy ujjatlan rugi,egy kis cipi,s még egy kis kardigánt adok rá.Ha érzed rajta,hogy melege van,akkor a kaedigán levehetö.
2/3 anonim válasza:
Nekem azt mondták, hogy mindig egy réteggel adjak rá többet, mint ami rajtam van.
3/3 anonim válasza:
Nyugodtan öltöztesd fel jobban, észreveszed, ha izzad: nyúlj be a tarkójánál a hátához, ott venni észre leginkább. Akkor leveszel róla egy réteget.
Az én lányom április végi, tavaly a kánikulában is még body és rugi kellett rá, alváshoz emg duplán betakartam vékony pléddel, mert fázós volt nagyon.
Ha látszólag ok nélkül sír, gondolj rá, hogy fázik esetleg!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!