Babám ordít, amint vízbe ér! 3 napja utál fürdeni! Mit tehetek, hogy újra megszeresse a fürdést?
Szia!
Ugyanígy jártunk mi is, a kislányom a nagykádat az elején élvetze, pár nap után pedig állandóan felállt benne és ki akart mászni, meg sírt.
Mi visszatettük a kiskádba, így szépen ül benne, de azt már nem engedi, hgoy belefektessem, hogy le tudjam öblíteni a haját, úgyhogy nagy gondban vagyok a hajmosással, mert ha meg a szemébe folyik a víz ( a samponja nem csíp), egyből elkezd sírni, és 10-15 percig vígasztalhatatlanul sír. :(
Szerintem ti is próbáljátok meg újra a kiskádat.
9,5 hós kislány anyukája
szia,
az én rosszcsontom 20 hónapos, és bizony mi is jártunk úgy néha, hogy egyik napról a másikra ordított a vizben, minden előzmény nélkül
olyankor igyekeztem nagyon gyorsan lefürdetni, aztán szép fokozatosan újra játszani vele
most épp imádja a vizet, és a kinti pancsolót is
Nálunk hajmosás után volt 2 hétig oorditós fürdés, mutogtott a samponra, pedig le sem vettem a polcról :-) Aztán mint akinek elvágták, már megint nem orditott.
Okosak, megjegyzik a rossz élményt...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!