A fagyasztott anyatejcsiből hogyan csináltok kaját, főzeléket a babának?
Figyelt kérdés
Sikerült elég sokat lefagyasztani, de nem tudom hogy készítsek belőle neki kaját! Ti hogy csináljátok?
Köszi a tippeket.
2008. máj. 7. 18:32
1/3 anonim válasza:
Persze, nagyon jó is, ha jut a főzelékébe tej, mert így krémesebb, finomabb és kicsit sűrűbb is lesz. Egyszerű, megfőzöd a zöldségeket (krumpli+akármi - répa,stb.), ha megfőtt, és a főzővíz annyi, amennyi kell, akkor öts hozzá tejet (vagy ha fagyasztott, akkor tedd bele és forrald fel vele (de ne sokáig, csak egy pillanatra), és ezzel turmixold le.
2/3 anonim válasza:
Én úgy tudom, hogy az anyatejet nem kell felforralni. Legalábbis a védőnőm azt mondta, mikor én kérdeztem tőle.
Én úgy szoktam, hogy az elkészített ételről leöntöm a vizet és a kicsit megmelegített anyatejet hozzáöntöm, turmixolom. Ha kevés lett a tej, öntök vissza rá a főzővízből.
3/3 anonim válasza:
Nem szabad felforralni mert elvész belőle a Ca, immunanyag stb. csak megmelegíteni szabad
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!